Prata Mat
Podcast készítő Prata Mat
229 Epizód
-
"Åtta slåss om pallen" Fredrik E o Marcus A
Közzétéve: 2015. 01. 28. -
Jag övervann nervositeten, Myllymäki
Közzétéve: 2015. 01. 28. -
"Tommy chanser är goda", Jelksäter
Közzétéve: 2015. 01. 28. -
Hälsingestintan talare på matens Davos i Lyon
Közzétéve: 2015. 01. 27. -
Konditorerna nådde sitt mål, placerade sig 10-i-topp.
Közzétéve: 2015. 01. 26. -
Wrapsemla, del II, säljer 1000 per dag, Tösse i krismöte, ringlande köer
Közzétéve: 2015. 01. 22. -
Matsalsyrken har potential, Michaela Boson
Közzétéve: 2015. 01. 20. -
Myllymäki - Mat handlar om närvaro
Közzétéve: 2015. 01. 16. -
Wrapsemla - Mattias Ljungbergs nya mobila semla
Közzétéve: 2015. 01. 16. -
"Maten ska tala starkast" Jens Fager, formger Myllymäkis presentation
Közzétéve: 2015. 01. 15. -
Svenskar bokar många bord på Aquavit
Közzétéve: 2015. 01. 15. -
Restaurangpraktik kan bli chock, Andreas Breschi, Magnus Rylander STC, Stockholm Culinary Team.
Közzétéve: 2015. 01. 15. -
Bordeaux-vinerna sjua på Systembolaget, vi vill upp, Alain Renaud, president Le Grand Cercle.
Közzétéve: 2015. 01. 14. -
Ellen Eriksson, SCT nybliven guldmedaljör vill fortsätta tävla
Közzétéve: 2015. 01. 14. -
Tävlingspaus efter OS o VM, Clara Andersson STC
Közzétéve: 2015. 01. 12. -
Nästa mål är OS, Andreas Printz, guldmedaljör, STC.
Közzétéve: 2015. 01. 12. -
Vara mänsklig – ett vinnande koncept, Marcus Bremdahl, lagkapten STC.
Közzétéve: 2015. 01. 12. -
Tar kocken över matsalen? R&S podcast från Restauranggalan
Közzétéve: 2015. 01. 07. -
Daniel Roos: Nobeldesserten egentligen för svår för så många gäster
Közzétéve: 2014. 12. 12. -
Zinfandel-provning med Beatrice Becher
Közzétéve: 2014. 12. 10.
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.