229 Epizód

  1. "Åtta slåss om pallen" Fredrik E o Marcus A

    Közzétéve: 2015. 01. 28.
  2. Jag övervann nervositeten, Myllymäki

    Közzétéve: 2015. 01. 28.
  3. "Tommy chanser är goda", Jelksäter

    Közzétéve: 2015. 01. 28.
  4. Hälsingestintan talare på matens Davos i Lyon

    Közzétéve: 2015. 01. 27.
  5. Konditorerna nådde sitt mål, placerade sig 10-i-topp.

    Közzétéve: 2015. 01. 26.
  6. Wrapsemla, del II, säljer 1000 per dag, Tösse i krismöte, ringlande köer

    Közzétéve: 2015. 01. 22.
  7. Matsalsyrken har potential, Michaela Boson

    Közzétéve: 2015. 01. 20.
  8. Myllymäki - Mat handlar om närvaro

    Közzétéve: 2015. 01. 16.
  9. Wrapsemla - Mattias Ljungbergs nya mobila semla

    Közzétéve: 2015. 01. 16.
  10. "Maten ska tala starkast" Jens Fager, formger Myllymäkis presentation

    Közzétéve: 2015. 01. 15.
  11. Svenskar bokar många bord på Aquavit

    Közzétéve: 2015. 01. 15.
  12. Restaurangpraktik kan bli chock, Andreas Breschi, Magnus Rylander STC, Stockholm Culinary Team.

    Közzétéve: 2015. 01. 15.
  13. Bordeaux-vinerna sjua på Systembolaget, vi vill upp, Alain Renaud, president Le Grand Cercle.

    Közzétéve: 2015. 01. 14.
  14. Ellen Eriksson, SCT nybliven guldmedaljör vill fortsätta tävla

    Közzétéve: 2015. 01. 14.
  15. Tävlingspaus efter OS o VM, Clara Andersson STC

    Közzétéve: 2015. 01. 12.
  16. Nästa mål är OS, Andreas Printz, guldmedaljör, STC.

    Közzétéve: 2015. 01. 12.
  17. Vara mänsklig – ett vinnande koncept, Marcus Bremdahl, lagkapten STC.

    Közzétéve: 2015. 01. 12.
  18. Tar kocken över matsalen? R&S podcast från Restauranggalan

    Közzétéve: 2015. 01. 07.
  19. Daniel Roos: Nobeldesserten egentligen för svår för så många gäster

    Közzétéve: 2014. 12. 12.
  20. Zinfandel-provning med Beatrice Becher

    Közzétéve: 2014. 12. 10.

8 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site