229 Epizód

  1. Fredrik Eriksson: Kraven på bra krogar utanför city ökar

    Közzétéve: 2015. 04. 02.
  2. Bartenders are equal to the best new chefs, Guillaume Drouin, Calvados producer

    Közzétéve: 2015. 04. 01.
  3. Dosa Ivanov Årets Bartender igen 2015

    Közzétéve: 2015. 03. 19.
  4. SBG-ordförande om te-drink-trenden

    Közzétéve: 2015. 03. 19.
  5. Flairmästare 2015: Johan Pålsson, Paddy's Malmö

    Közzétéve: 2015. 03. 18.
  6. Två franska göteborgare på svenska och/ et en français

    Közzétéve: 2015. 03. 11.
  7. Lilla Ego del1/ Daniel Räms, Tom Sjöstedt

    Közzétéve: 2015. 03. 09.
  8. Lilla Ego del 2 /Tvingades utveckla bokningssystemet

    Közzétéve: 2015. 03. 09.
  9. Lilla Ego del 3/Någon av oss är alltid här

    Közzétéve: 2015. 03. 09.
  10. Lilla Ego 4/ Känslan hos en krögarägdkrog är svårslagen

    Közzétéve: 2015. 03. 09.
  11. Philip Olsson Årets Unga Kock 2015 Pontus!Matsalen,Stockholm

    Közzétéve: 2015. 02. 23.
  12. Martin Anneflod, köksmästare, Kometen, Göteborg

    Közzétéve: 2015. 02. 17.
  13. En verklig kometkarriär, Annelie Öster, källarmästare Kometen

    Közzétéve: 2015. 02. 17.
  14. Andreas Jansson, vann regionkvalet till Årets Bartender

    Közzétéve: 2015. 02. 15.
  15. Plura på ny scén – lunchservering, Lidingö

    Közzétéve: 2015. 02. 13.
  16. Stulen meny, franskt territorium.För Yohan Adell finns bara franskt.

    Közzétéve: 2015. 02. 11.
  17. Thomas Sjögren, hans mamma, prinsen, Fredrik Erikssons oro....

    Közzétéve: 2015. 02. 05.
  18. Möt Michaela&Michaela Årets Servitör på plats på Årets Kock

    Közzétéve: 2015. 02. 05.
  19. Bruno Rouffaer: Big Bad Chef’s Era is over

    Közzétéve: 2015. 01. 30.
  20. Ørjan Johannessen,Norge, tog guldet i Bocuse

    Közzétéve: 2015. 01. 28.

7 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site