Prata Mat
Podcast készítő Prata Mat
229 Epizód
-
Fredrik Eriksson: Kraven på bra krogar utanför city ökar
Közzétéve: 2015. 04. 02. -
Bartenders are equal to the best new chefs, Guillaume Drouin, Calvados producer
Közzétéve: 2015. 04. 01. -
Dosa Ivanov Årets Bartender igen 2015
Közzétéve: 2015. 03. 19. -
SBG-ordförande om te-drink-trenden
Közzétéve: 2015. 03. 19. -
Flairmästare 2015: Johan Pålsson, Paddy's Malmö
Közzétéve: 2015. 03. 18. -
Två franska göteborgare på svenska och/ et en français
Közzétéve: 2015. 03. 11. -
Lilla Ego del1/ Daniel Räms, Tom Sjöstedt
Közzétéve: 2015. 03. 09. -
Lilla Ego del 2 /Tvingades utveckla bokningssystemet
Közzétéve: 2015. 03. 09. -
Lilla Ego del 3/Någon av oss är alltid här
Közzétéve: 2015. 03. 09. -
Lilla Ego 4/ Känslan hos en krögarägdkrog är svårslagen
Közzétéve: 2015. 03. 09. -
Philip Olsson Årets Unga Kock 2015 Pontus!Matsalen,Stockholm
Közzétéve: 2015. 02. 23. -
Martin Anneflod, köksmästare, Kometen, Göteborg
Közzétéve: 2015. 02. 17. -
En verklig kometkarriär, Annelie Öster, källarmästare Kometen
Közzétéve: 2015. 02. 17. -
Andreas Jansson, vann regionkvalet till Årets Bartender
Közzétéve: 2015. 02. 15. -
Plura på ny scén – lunchservering, Lidingö
Közzétéve: 2015. 02. 13. -
Stulen meny, franskt territorium.För Yohan Adell finns bara franskt.
Közzétéve: 2015. 02. 11. -
Thomas Sjögren, hans mamma, prinsen, Fredrik Erikssons oro....
Közzétéve: 2015. 02. 05. -
Möt Michaela&Michaela Årets Servitör på plats på Årets Kock
Közzétéve: 2015. 02. 05. -
Bruno Rouffaer: Big Bad Chef’s Era is over
Közzétéve: 2015. 01. 30. -
Ørjan Johannessen,Norge, tog guldet i Bocuse
Közzétéve: 2015. 01. 28.
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.