123 Epizód

  1. Heja Framtiden: Analisa Winther (Guest Post)

    Közzétéve: 2022. 07. 14.
  2. 3 Nordic Investors Views on the Future of Food

    Közzétéve: 2022. 07. 02.
  3. Gullspång Re:Food Gustaf Brandberg on investing patient capital in the food system

    Közzétéve: 2022. 06. 17.
  4. Aquaporin on using nature's genius to solve the water crisis

    Közzétéve: 2022. 06. 04.
  5. Nordic Wasabi grows in the greenhouses of Iceland

    Közzétéve: 2022. 05. 21.
  6. Bård Jervan on why tourism needs food

    Közzétéve: 2022. 05. 07.
  7. See you at the Big Meet?

    Közzétéve: 2022. 04. 23.
  8. Maersk's VC arm on tackling food waste

    Közzétéve: 2022. 04. 17.
  9. Puris's CEO Tyler Lorenzen on the power of peas

    Közzétéve: 2022. 04. 10.
  10. Lakrids by Bülow's Founder on creating an iconic brand

    Közzétéve: 2022. 03. 25.
  11. The Miracle of Hemp on the Island of Bornholm

    Közzétéve: 2022. 03. 19.
  12. The Story of Denmark's Billion Kroner Investment Into Plant-based

    Közzétéve: 2022. 03. 05.
  13. Chromologics' CEO Gerit Tolborg on natural vs artificial food colorants

    Közzétéve: 2022. 02. 22.
  14. Artist Alexandra Genis on 3D printing flavor molecules

    Közzétéve: 2022. 02. 14.
  15. Dr. Mikelis Grivins on foraging and the black market for wild foods

    Közzétéve: 2022. 02. 08.
  16. ICA on shifting the Swedish food system

    Közzétéve: 2022. 01. 26.
  17. Chef Gunnar Karl Gíslason on Iceland's food traditions

    Közzétéve: 2022. 01. 13.
  18. A Special Message

    Közzétéve: 2021. 12. 26.
  19. Delås Farm on regenerative agriculture and REKO rings

    Közzétéve: 2021. 12. 22.
  20. Yara's EVP of Farming Solutions Terje Knutsen on green fertilizer, carbon sequestration, and precision agriculture

    Közzétéve: 2021. 12. 10.

3 / 7

Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com

Visit the podcast's native language site