123 Epizód

  1. Claus Meyer on eating as an agricultural act

    Közzétéve: 2023. 05. 09.
  2. Attracting the Right Investors

    Közzétéve: 2023. 04. 19.
  3. Introducing Future Food with Analisa Winther

    Közzétéve: 2023. 04. 12.
  4. WWF's Brent Loken on solving the great food puzzle

    Közzétéve: 2023. 03. 13.
  5. NordGen's Lise Lykke Steffensen on storing seeds to safeguard our future food supply

    Közzétéve: 2023. 02. 08.
  6. Instict vs. Intuition-Based Leadership

    Közzétéve: 2023. 01. 30.
  7. The Kogi on merging indigenous wisdom with modern science and tech

    Közzétéve: 2023. 01. 09.
  8. Intention Setting and Designing Your Year

    Közzétéve: 2022. 12. 09.
  9. Fiskerikajen's Jesper Hansen on modern day fishmongering

    Közzétéve: 2022. 11. 17.
  10. How to get on a podcast

    Közzétéve: 2022. 11. 09.
  11. Kaffe Bueno on unleashing coffee's full potential

    Közzétéve: 2022. 11. 02.
  12. 3 mistakes to avoid when pitching foreign investors

    Közzétéve: 2022. 10. 26.
  13. Marine Stewardship Council on the future of fisheries

    Közzétéve: 2022. 10. 17.
  14. Big News!

    Közzétéve: 2022. 10. 11.
  15. Line Rise Nielsen on big kitchens for food system transformation

    Közzétéve: 2022. 09. 30.
  16. Greenland's Maliina Abelsen on unleashing sustainable solutions

    Közzétéve: 2022. 09. 19.
  17. Kitchen Collective Founder Mia Maja Hansson on launching new food ventures

    Közzétéve: 2022. 08. 30.
  18. Aarstiderne Founder Søren Ejlersen on pioneering home grocery delivery

    Közzétéve: 2022. 08. 15.
  19. Give Feedback, Win $200

    Közzétéve: 2022. 08. 08.
  20. Fringe Flavors and Ingredients (Sparks & Honey Guest Post)

    Közzétéve: 2022. 07. 22.

2 / 7

Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com

Visit the podcast's native language site