426 Epizód

  1. Blake Hoerres-General Manager-Joyland by Sean Brock

    Közzétéve: 2022. 03. 13.
  2. Rachel Rathgeb- Pastry Chef- Husk Nashville

    Közzétéve: 2022. 03. 07.
  3. Sheila Bennett- Executive Director- C.O.R.E. (Children of Restaurant Employees)

    Közzétéve: 2022. 03. 05.
  4. Ben Ellsworth- Founder- Gigpro

    Közzétéve: 2022. 02. 28.
  5. Charlotte Miller- CEO/Owner/Chef- Yay Yay's

    Közzétéve: 2022. 02. 25.
  6. Jen Hidinger-Kendrick- Founder- The Giving Kitchen

    Közzétéve: 2022. 02. 23.
  7. Cam and Nicole Payne- Owners- The Red Perch

    Közzétéve: 2022. 02. 22.
  8. Katie Waynick- Executive Chef- FirstBank Amphitheater

    Közzétéve: 2022. 02. 18.
  9. Lineup Topic- Valentine's Day

    Közzétéve: 2022. 02. 11.
  10. Courtney Vrablik- Executive Director- The Store

    Közzétéve: 2022. 02. 06.
  11. Cory Coleman- Director of Operations- Luckey Hospitality

    Közzétéve: 2022. 01. 31.
  12. Andrew Arbogast- Owner- Arbo's Cheese Dip

    Közzétéve: 2022. 01. 28.
  13. Caroline Galzin- Owner- Nicky's Coal Fired

    Közzétéve: 2022. 01. 10.
  14. My name is Brandon, and I am an alcoholic

    Közzétéve: 2022. 01. 03.
  15. Dee Patel-Managing Director- Hermitage Hotel- Wednesday Rewind

    Közzétéve: 2021. 12. 15.
  16. Tom Parker- Senior Vice President of Yukon, inc- Wednesday Rewind

    Közzétéve: 2021. 12. 08.
  17. Brian Baxter- Executive Chef- The Catbird Seat

    Közzétéve: 2021. 11. 29.
  18. Sean Lyons- Managing Partner- Germantown Cafe

    Közzétéve: 2021. 11. 26.
  19. Grateful Nashville 2021- Kelly Sutton, Steven and Joleyn Smithing, Benjamin and Tara Goldberg

    Közzétéve: 2021. 11. 24.
  20. Julio Hernandez- Chef/Owner- Maiz DLV

    Közzétéve: 2021. 11. 19.

11 / 22

This is a podcast made for and about the people of the Nashville Restaurant community. Our goal is to gain others perspectives and learn from their experiences. Listen for interviews with Chefs, Restauranteurs, authors, industry leaders, and much more! This is not a podcast where we talk about food, we talk about food people.

Visit the podcast's native language site