426 Epizód

  1. Lineup Topic- Integrity and Endurance

    Közzétéve: 2022. 05. 24.
  2. Jim Myers- Soda Jerk- Elliston Place Soda Shop

    Közzétéve: 2022. 05. 23.
  3. Misty Blu Hardwick- On Premise Market Manager- Brown-Forman

    Közzétéve: 2022. 05. 20.
  4. Justin Cook- Certified EOS Implementor

    Közzétéve: 2022. 05. 16.
  5. Shane Nasby- Owner- Cledis

    Közzétéve: 2022. 05. 13.
  6. Zack Oates- Founder and CEO- Ovation

    Közzétéve: 2022. 05. 09.
  7. Part Martin Part 2- Owner- Martin's BBQ, Hugh Baby's, and Author- Life of Fire

    Közzétéve: 2022. 05. 06.
  8. Pat Martin- Owner/ Author- Martin's BBQ, Hugh Baby's and "Life of Fire"

    Közzétéve: 2022. 05. 01.
  9. Lineup Topic- You OK?

    Közzétéve: 2022. 04. 26.
  10. Marcie and Star from Anzie Blue

    Közzétéve: 2022. 04. 24.
  11. Clay and Jeffrey Ezell- Owners- The Compost Company

    Közzétéve: 2022. 04. 22.
  12. Lineup Topic- Attitude

    Közzétéve: 2022. 04. 20.
  13. Bob Bernstein- Owner- Bongo Java

    Közzétéve: 2022. 04. 17.
  14. Shari Gennaro- longtime Hard Rock Cafe employee

    Közzétéve: 2022. 04. 15.
  15. Charlie Eblen- Owner/Pitmaster- Single Tree BBQ

    Közzétéve: 2022. 04. 11.
  16. Erin Mosow- Owner- Charpier's Bakery

    Közzétéve: 2022. 04. 03.
  17. W. Craig Barber- CEO- O'Charley's

    Közzétéve: 2022. 03. 28.
  18. Kala Ellis- Beverage Director- The Oak Steakhouse and O-Ku

    Közzétéve: 2022. 03. 25.
  19. Sam and Luke Walker- Owners- Walker Bothers Kombucha

    Közzétéve: 2022. 03. 20.
  20. Frank Pullara- Chef/Owner- Culaccino

    Közzétéve: 2022. 03. 19.

10 / 22

This is a podcast made for and about the people of the Nashville Restaurant community. Our goal is to gain others perspectives and learn from their experiences. Listen for interviews with Chefs, Restauranteurs, authors, industry leaders, and much more! This is not a podcast where we talk about food, we talk about food people.

Visit the podcast's native language site