426 Epizód

  1. Jamie and Ben- Owners- Pearl Diver

    Közzétéve: 2022. 08. 07.
  2. Sandy Gennaro- Author/Drummer

    Közzétéve: 2022. 08. 05.
  3. The Gospel of Cocktail Podcast with Kala Ellis- Jennifer Arnold

    Közzétéve: 2022. 08. 03.
  4. Sam, Grace, and Joey from Buds and Brews

    Közzétéve: 2022. 07. 29.
  5. The Gospel of Cocktail Podcast with Kala Ellis- Tuyen Nguyen

    Közzétéve: 2022. 07. 27.
  6. replay- Rich Wolowski- CEO- Gordon Food Service (GFS)

    Közzétéve: 2022. 07. 26.
  7. The Gospel of Cocktail Podcast with Kala Ellis- Preston Denney- Bartender- Dream Hotel

    Közzétéve: 2022. 07. 20.
  8. Max Palmer- Owner- Bagel shop

    Közzétéve: 2022. 07. 17.
  9. The Gospel of Cocktail Podcast with Kala Ellis- Robert Chamber's- Sommelier The Oak Steakhouse

    Közzétéve: 2022. 07. 13.
  10. Bryan Lee Weaver- Chef/ Partner- RedHeaded Stranger/ Butcher & Bee

    Közzétéve: 2022. 07. 10.
  11. Jen Ichikawa- Co-Host- NRR

    Közzétéve: 2022. 07. 08.
  12. Andy and Cody- Bad Luck Burger Club

    Közzétéve: 2022. 07. 03.
  13. Jeff Hopmayer- Managing Partner- Brindiamo Group

    Közzétéve: 2022. 06. 27.
  14. Mikey Corona and Brian Riggenbach- GM, Chef, and Partners at Mockingbird

    Közzétéve: 2022. 06. 21.
  15. Mackensy Lunsford- Food and Culture Storyteller for USA Today and Editor of The Southern Kitchen

    Közzétéve: 2022. 06. 13.
  16. Benjamin and Max Goldberg- Owners Strategic Hospitality-Part 2

    Közzétéve: 2022. 06. 10.
  17. Lineup Topic- Lineup Topics with help from the One Minute Manager

    Közzétéve: 2022. 06. 08.
  18. Will Jocson- Founder/CEO- Maintain IQ

    Közzétéve: 2022. 06. 05.
  19. Benjamin and Max Goldberg- Owners- Strategic Hospitality

    Közzétéve: 2022. 06. 03.
  20. Tim McLaughlin- CEO- GoTab

    Közzétéve: 2022. 05. 30.

9 / 22

This is a podcast made for and about the people of the Nashville Restaurant community. Our goal is to gain others perspectives and learn from their experiences. Listen for interviews with Chefs, Restauranteurs, authors, industry leaders, and much more! This is not a podcast where we talk about food, we talk about food people.

Visit the podcast's native language site