Modern Persian Food
Podcast készítő Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Szerdák
180 Epizód
-
Damkoni
Közzétéve: 2021. 07. 07. -
Esfand
Közzétéve: 2021. 06. 30. -
Lavashak
Közzétéve: 2021. 06. 23. -
Summer Persian Party Foods
Közzétéve: 2021. 06. 16. -
Persian Drinks | Nooshidani
Közzétéve: 2021. 06. 09. -
Sekanjabin Persian Syrup
Közzétéve: 2021. 06. 02. -
Bastani | Persian Ice Cream
Közzétéve: 2021. 05. 26. -
Persian Cucumbers
Közzétéve: 2021. 05. 19. -
Maz Jobrani on Persian Food
Közzétéve: 2021. 05. 12. -
Cultural Spotlight: Caspian Sea Regional Foods with Special Guest The Caspian Chef
Közzétéve: 2021. 05. 05. -
Tahchin
Közzétéve: 2021. 04. 28. -
Cultural Spotlight - Ramadan Foods
Közzétéve: 2021. 04. 21. -
Eggs in Persian Cuisine
Közzétéve: 2021. 04. 14. -
Persian Breakfast
Közzétéve: 2021. 04. 07. -
Flowers | Gol
Közzétéve: 2021. 03. 31. -
Fava Beans
Közzétéve: 2021. 03. 24. -
Norooz Part 3: Persian New Year Sizdah Bedar
Közzétéve: 2021. 03. 17. -
Norooz Part 2, Persian New Year Haft-Seen and Food
Közzétéve: 2021. 03. 10. -
Norooz part 1: Prelude to Persian New Year and Charshambeh Souri
Közzétéve: 2021. 03. 03. -
Food to Bridge Cultural Differences with Special Guest Mahsa Darabi
Közzétéve: 2021. 02. 24.
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
