180 Epizód

  1. Damkoni

    Közzétéve: 2021. 07. 07.
  2. Esfand

    Közzétéve: 2021. 06. 30.
  3. Lavashak

    Közzétéve: 2021. 06. 23.
  4. Summer Persian Party Foods

    Közzétéve: 2021. 06. 16.
  5. Persian Drinks | Nooshidani

    Közzétéve: 2021. 06. 09.
  6. Sekanjabin Persian Syrup

    Közzétéve: 2021. 06. 02.
  7. Bastani | Persian Ice Cream

    Közzétéve: 2021. 05. 26.
  8. Persian Cucumbers

    Közzétéve: 2021. 05. 19.
  9. Maz Jobrani on Persian Food

    Közzétéve: 2021. 05. 12.
  10. Cultural Spotlight: Caspian Sea Regional Foods with Special Guest The Caspian Chef

    Közzétéve: 2021. 05. 05.
  11. Tahchin

    Közzétéve: 2021. 04. 28.
  12. Cultural Spotlight - Ramadan Foods

    Közzétéve: 2021. 04. 21.
  13. Eggs in Persian Cuisine

    Közzétéve: 2021. 04. 14.
  14. Persian Breakfast

    Közzétéve: 2021. 04. 07.
  15. Flowers | Gol

    Közzétéve: 2021. 03. 31.
  16. Fava Beans

    Közzétéve: 2021. 03. 24.
  17. Norooz Part 3: Persian New Year Sizdah Bedar

    Közzétéve: 2021. 03. 17.
  18. Norooz Part 2, Persian New Year Haft-Seen and Food

    Közzétéve: 2021. 03. 10.
  19. Norooz part 1: Prelude to Persian New Year and Charshambeh Souri

    Közzétéve: 2021. 03. 03.
  20. Food to Bridge Cultural Differences with Special Guest Mahsa Darabi

    Közzétéve: 2021. 02. 24.

8 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site