180 Epizód

  1. Persian Thanksgiving Leftovers

    Közzétéve: 2021. 11. 24.
  2. Persian Thanksgiving

    Közzétéve: 2021. 11. 17.
  3. Lubia Polo | Green Bean Rice

    Közzétéve: 2021. 11. 10.
  4. Zereshk Polo | Barberry Rice

    Közzétéve: 2021. 11. 03.
  5. Quince | Beh

    Közzétéve: 2021. 10. 27.
  6. Persian Nuts

    Közzétéve: 2021. 10. 20.
  7. Squash | Kadoo

    Közzétéve: 2021. 10. 13.
  8. Pomegranates | Anar

    Közzétéve: 2021. 10. 06.
  9. The Sours in Persian Cuisine

    Közzétéve: 2021. 09. 29.
  10. Mehregan

    Közzétéve: 2021. 09. 22.
  11. The Golden Episode

    Közzétéve: 2021. 09. 15.
  12. Persian Breads

    Közzétéve: 2021. 09. 08.
  13. Figs

    Közzétéve: 2021. 09. 01.
  14. Cultural Spotlight Iranian Jewish Food with Tannaz Sassooni

    Közzétéve: 2021. 08. 25.
  15. Persian Meal Planning

    Közzétéve: 2021. 08. 18.
  16. Eggplant

    Közzétéve: 2021. 08. 11.
  17. Lentils

    Közzétéve: 2021. 08. 04.
  18. Sofreh

    Közzétéve: 2021. 07. 28.
  19. Sabzi Khordan

    Közzétéve: 2021. 07. 21.
  20. Tokhmeh

    Közzétéve: 2021. 07. 14.

7 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site