Modern Persian Food
Podcast készítő Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Szerdák
180 Epizód
-
Persian Thanksgiving Leftovers
Közzétéve: 2021. 11. 24. -
Persian Thanksgiving
Közzétéve: 2021. 11. 17. -
Lubia Polo | Green Bean Rice
Közzétéve: 2021. 11. 10. -
Zereshk Polo | Barberry Rice
Közzétéve: 2021. 11. 03. -
Quince | Beh
Közzétéve: 2021. 10. 27. -
Persian Nuts
Közzétéve: 2021. 10. 20. -
Squash | Kadoo
Közzétéve: 2021. 10. 13. -
Pomegranates | Anar
Közzétéve: 2021. 10. 06. -
The Sours in Persian Cuisine
Közzétéve: 2021. 09. 29. -
Mehregan
Közzétéve: 2021. 09. 22. -
The Golden Episode
Közzétéve: 2021. 09. 15. -
Persian Breads
Közzétéve: 2021. 09. 08. -
Figs
Közzétéve: 2021. 09. 01. -
Cultural Spotlight Iranian Jewish Food with Tannaz Sassooni
Közzétéve: 2021. 08. 25. -
Persian Meal Planning
Közzétéve: 2021. 08. 18. -
Eggplant
Közzétéve: 2021. 08. 11. -
Lentils
Közzétéve: 2021. 08. 04. -
Sofreh
Közzétéve: 2021. 07. 28. -
Sabzi Khordan
Közzétéve: 2021. 07. 21. -
Tokhmeh
Közzétéve: 2021. 07. 14.
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
