Modern Persian Food
Podcast készítő Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Szerdák
180 Epizód
-
The Role of Food in Persian Weddings with Special Guest Nilou Nouri
Közzétéve: 2021. 02. 17. -
Dates!
Közzétéve: 2021. 02. 10. -
Persian Appetizers
Közzétéve: 2021. 02. 03. -
Torshi | Persian Pickles
Közzétéve: 2021. 01. 27. -
Khoresh Fesenjoon | Persian Pomegranate and Walnut Stew
Közzétéve: 2021. 01. 20. -
Stocking a Persian Pantry
Közzétéve: 2021. 01. 13. -
Health in Persian Food
Közzétéve: 2021. 01. 06. -
Year in Review
Közzétéve: 2020. 12. 30. -
3 Persian Soups
Közzétéve: 2020. 12. 23. -
Tahdig | Bottom of the Pot
Közzétéve: 2020. 12. 16. -
Yalda Winter Flavors
Közzétéve: 2020. 12. 09. -
Persian Tea | Chai
Közzétéve: 2020. 12. 02. -
Persian Stews | Khoresh
Közzétéve: 2020. 11. 25. -
Persian Fall Flavors
Közzétéve: 2020. 11. 18. -
Shirini | Persian Sweets
Közzétéve: 2020. 11. 11. -
Yogurt
Közzétéve: 2020. 11. 04. -
Onions
Közzétéve: 2020. 10. 28. -
Rice
Közzétéve: 2020. 10. 21. -
Aromatic Spices
Közzétéve: 2020. 10. 14. -
What Is Persian Food?
Közzétéve: 2020. 10. 07.
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
