180 Epizód

  1. The Role of Food in Persian Weddings with Special Guest Nilou Nouri

    Közzétéve: 2021. 02. 17.
  2. Dates!

    Közzétéve: 2021. 02. 10.
  3. Persian Appetizers

    Közzétéve: 2021. 02. 03.
  4. Torshi | Persian Pickles

    Közzétéve: 2021. 01. 27.
  5. Khoresh Fesenjoon | Persian Pomegranate and Walnut Stew

    Közzétéve: 2021. 01. 20.
  6. Stocking a Persian Pantry

    Közzétéve: 2021. 01. 13.
  7. Health in Persian Food

    Közzétéve: 2021. 01. 06.
  8. Year in Review

    Közzétéve: 2020. 12. 30.
  9. 3 Persian Soups

    Közzétéve: 2020. 12. 23.
  10. Tahdig | Bottom of the Pot

    Közzétéve: 2020. 12. 16.
  11. Yalda Winter Flavors

    Közzétéve: 2020. 12. 09.
  12. Persian Tea | Chai

    Közzétéve: 2020. 12. 02.
  13. Persian Stews | Khoresh

    Közzétéve: 2020. 11. 25.
  14. Persian Fall Flavors

    Közzétéve: 2020. 11. 18.
  15. Shirini | Persian Sweets

    Közzétéve: 2020. 11. 11.
  16. Yogurt

    Közzétéve: 2020. 11. 04.
  17. Onions

    Közzétéve: 2020. 10. 28.
  18. Rice

    Közzétéve: 2020. 10. 21.
  19. Aromatic Spices

    Közzétéve: 2020. 10. 14.
  20. What Is Persian Food?

    Közzétéve: 2020. 10. 07.

9 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site