Modern Persian Food
Podcast készítő Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Szerdák
180 Epizód
-
Persian Easter
Közzétéve: 2022. 04. 13. -
Conquering Culinary Challenges with Chef Beeta Mohajeri
Közzétéve: 2022. 04. 06. -
Vegetarian Persian Food
Közzétéve: 2022. 03. 30. -
Salad Olivier
Közzétéve: 2022. 03. 23. -
Preserving Culture Through Food and Music with Nadia Deljou
Közzétéve: 2022. 03. 16. -
Norooz Haft Seen
Közzétéve: 2022. 03. 09. -
Persian Cookies
Közzétéve: 2022. 03. 02. -
Growing Sabzeh with Naz Deravian
Közzétéve: 2022. 02. 23. -
Tahdig Art with Varta
Közzétéve: 2022. 02. 16. -
Medicinal Properties of Persian Spices with Dr. Mahtab Jafari
Közzétéve: 2022. 02. 09. -
Kateh Persian Rice
Közzétéve: 2022. 02. 02. -
Khoresh Karafs
Közzétéve: 2022. 01. 26. -
Smoky Persian Flavors
Közzétéve: 2022. 01. 19. -
Pistachios | Pesteh
Közzétéve: 2022. 01. 12. -
Persian Food with Stand Up Dan
Közzétéve: 2022. 01. 05. -
Persian Cocktails
Közzétéve: 2021. 12. 29. -
Aash Reshteh
Közzétéve: 2021. 12. 22. -
Yalda
Közzétéve: 2021. 12. 15. -
Persian Christmas Menu Traditions
Közzétéve: 2021. 12. 08. -
Connecting to our Culture through Food with special guest Cynthia Banafsheh Samanian
Közzétéve: 2021. 12. 01.
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
