180 Epizód

  1. Persian Easter

    Közzétéve: 2022. 04. 13.
  2. Conquering Culinary Challenges with Chef Beeta Mohajeri

    Közzétéve: 2022. 04. 06.
  3. Vegetarian Persian Food

    Közzétéve: 2022. 03. 30.
  4. Salad Olivier

    Közzétéve: 2022. 03. 23.
  5. Preserving Culture Through Food and Music with Nadia Deljou

    Közzétéve: 2022. 03. 16.
  6. Norooz Haft Seen

    Közzétéve: 2022. 03. 09.
  7. Persian Cookies

    Közzétéve: 2022. 03. 02.
  8. Growing Sabzeh with Naz Deravian

    Közzétéve: 2022. 02. 23.
  9. Tahdig Art with Varta

    Közzétéve: 2022. 02. 16.
  10. Medicinal Properties of Persian Spices with Dr. Mahtab Jafari

    Közzétéve: 2022. 02. 09.
  11. Kateh Persian Rice

    Közzétéve: 2022. 02. 02.
  12. Khoresh Karafs

    Közzétéve: 2022. 01. 26.
  13. Smoky Persian Flavors

    Közzétéve: 2022. 01. 19.
  14. Pistachios | Pesteh

    Közzétéve: 2022. 01. 12.
  15. Persian Food with Stand Up Dan

    Közzétéve: 2022. 01. 05.
  16. Persian Cocktails

    Közzétéve: 2021. 12. 29.
  17. Aash Reshteh

    Közzétéve: 2021. 12. 22.
  18. Yalda

    Közzétéve: 2021. 12. 15.
  19. Persian Christmas Menu Traditions

    Közzétéve: 2021. 12. 08.
  20. Connecting to our Culture through Food with special guest Cynthia Banafsheh Samanian

    Közzétéve: 2021. 12. 01.

6 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site