180 Epizód

  1. The 100th Episode

    Közzétéve: 2022. 08. 31.
  2. Persian Coffee

    Közzétéve: 2022. 08. 24.
  3. Cultural Spotlight: Soghati

    Közzétéve: 2022. 08. 17.
  4. Guide to Ordering in a Persian Restaurant

    Közzétéve: 2022. 08. 10.
  5. Salad Shirazi

    Közzétéve: 2022. 08. 03.
  6. Summer Re-Beats: Anar | Pomegranate

    Közzétéve: 2022. 07. 27.
  7. Summer Re-Beats: Persian Bread

    Közzétéve: 2022. 07. 20.
  8. Summer Re-Beats: Aromatic Spices

    Közzétéve: 2022. 07. 13.
  9. Summer Re-Beats: Shirini

    Közzétéve: 2022. 07. 06.
  10. Cultural Spotlight: Tirgan

    Közzétéve: 2022. 06. 29.
  11. Tarof and Persian Culture with Leyla from Chai and Conversation

    Közzétéve: 2022. 06. 22.
  12. Persian Charcuterie Board

    Közzétéve: 2022. 06. 15.
  13. Persian Ice Cream with Gol

    Közzétéve: 2022. 06. 08.
  14. Kotlet

    Közzétéve: 2022. 06. 01.
  15. Persian Kababs

    Közzétéve: 2022. 05. 25.
  16. Persian Weddings

    Közzétéve: 2022. 05. 18.
  17. Chickpeas | Nokhod

    Közzétéve: 2022. 05. 11.
  18. Persian Brunch

    Közzétéve: 2022. 05. 04.
  19. Cooking Persian Food for the first time with Mike & Rinne

    Közzétéve: 2022. 04. 27.
  20. Make Tahdig Not War with Guest Parisa Parnian

    Közzétéve: 2022. 04. 20.

5 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site