Japan Eats!
Podcast készítő Heritage Radio Network - Csütörtökök
384 Epizód
-
Episode 44: Connecting Tea Farmers & New Yorkers
Közzétéve: 2016. 05. 16. -
Episode 43: No, It is Not Wagyu!
Közzétéve: 2016. 05. 09. -
Episode 42: Born into a Sake Brewery
Közzétéve: 2016. 05. 02. -
Episode 41: Introducing Wabi-Sabi Spirits to New Yorkers
Közzétéve: 2016. 04. 25. -
Episode 40: Discover Sake!
Közzétéve: 2016. 04. 11. -
Episode 39: The Frontier of Ramen
Közzétéve: 2016. 04. 04. -
Episode 38: The Art of Tenugui
Közzétéve: 2016. 03. 28. -
Episode 37: An American Sushi Chef
Közzétéve: 2016. 03. 21. -
Episode 36: My Life As A Sake Brewer
Közzétéve: 2016. 03. 14. -
Episode 35: Dedicated to Fish
Közzétéve: 2016. 03. 07. -
Episode 34: Bringing a Green Tea Culture to the U.S.
Közzétéve: 2016. 02. 29. -
Episode 33: Sumo Food
Közzétéve: 2016. 02. 22. -
Episode 32: The Life of a Sake Ambassador
Közzétéve: 2016. 02. 15. -
Episode 31: It All Started in Japan
Közzétéve: 2016. 02. 08. -
Episode 30: From French Chef To Ramen Master
Közzétéve: 2016. 02. 01. -
Episode 29: The Crimson & Sparrow: A Lawyer’s Dream Comes True
Közzétéve: 2016. 01. 25. -
Episode 28: The Sushi Explorer
Közzétéve: 2016. 01. 18. -
Episode 27: A Food Critic’s View on NYC Japanese Restaurants
Közzétéve: 2016. 01. 11. -
Episode 26: Science in Japanese Food
Közzétéve: 2016. 01. 04. -
Episode 25: The Sake Evangelist, John Gauntner
Közzétéve: 2015. 12. 14.
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!
