384 Epizód

  1. Episode 44: Connecting Tea Farmers & New Yorkers

    Közzétéve: 2016. 05. 16.
  2. Episode 43: No, It is Not Wagyu!

    Közzétéve: 2016. 05. 09.
  3. Episode 42: Born into a Sake Brewery

    Közzétéve: 2016. 05. 02.
  4. Episode 41: Introducing Wabi-Sabi Spirits to New Yorkers

    Közzétéve: 2016. 04. 25.
  5. Episode 40: Discover Sake!

    Közzétéve: 2016. 04. 11.
  6. Episode 39: The Frontier of Ramen

    Közzétéve: 2016. 04. 04.
  7. Episode 38: The Art of Tenugui

    Közzétéve: 2016. 03. 28.
  8. Episode 37: An American Sushi Chef

    Közzétéve: 2016. 03. 21.
  9. Episode 36: My Life As A Sake Brewer

    Közzétéve: 2016. 03. 14.
  10. Episode 35: Dedicated to Fish

    Közzétéve: 2016. 03. 07.
  11. Episode 34: Bringing a Green Tea Culture to the U.S.

    Közzétéve: 2016. 02. 29.
  12. Episode 33: Sumo Food

    Közzétéve: 2016. 02. 22.
  13. Episode 32: The Life of a Sake Ambassador

    Közzétéve: 2016. 02. 15.
  14. Episode 31: It All Started in Japan

    Közzétéve: 2016. 02. 08.
  15. Episode 30: From French Chef To Ramen Master

    Közzétéve: 2016. 02. 01.
  16. Episode 29: The Crimson & Sparrow: A Lawyer’s Dream Comes True

    Közzétéve: 2016. 01. 25.
  17. Episode 28: The Sushi Explorer

    Közzétéve: 2016. 01. 18.
  18. Episode 27: A Food Critic’s View on NYC Japanese Restaurants

    Közzétéve: 2016. 01. 11.
  19. Episode 26: Science in Japanese Food

    Közzétéve: 2016. 01. 04.
  20. Episode 25: The Sake Evangelist, John Gauntner

    Közzétéve: 2015. 12. 14.

18 / 20

What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!

Visit the podcast's native language site