Japan Eats!
Podcast készítő Heritage Radio Network - Csütörtökök
384 Epizód
-
Episode 24: Applied Japanese Cuisine
Közzétéve: 2015. 12. 07. -
Episode 23: Obsessed with Shochu
Közzétéve: 2015. 11. 23. -
Episode 22: Natto: A Stinky Superfood
Közzétéve: 2015. 11. 16. -
Episode 21: Harris Salat of Ganso
Közzétéve: 2015. 11. 09. -
Episode 20: In Pursuit of Japanese Tea
Közzétéve: 2015. 11. 02. -
Episode 19: Cooking On a Farm in Japan
Közzétéve: 2015. 10. 26. -
Episode 18: The Essence of Washoku
Közzétéve: 2015. 10. 19. -
Episode 17: Chef Michael Romano
Közzétéve: 2015. 10. 12. -
Episode 16: Ivan Ramen
Közzétéve: 2015. 10. 05. -
Episode 15: The Secret of Japanese Cocktails
Közzétéve: 2015. 09. 28. -
Episode 14: The Making of Japan Town
Közzétéve: 2015. 09. 21. -
Episode 13: Udon & Jazz!
Közzétéve: 2015. 08. 10. -
Episode 12: Art of Japanese Knives
Közzétéve: 2015. 07. 27. -
Episode 11: Know Your Noodles, Know Your Ramen
Közzétéve: 2015. 07. 20. -
Episode 10: In Pursuit of Umami
Közzétéve: 2015. 07. 13. -
Episode 9: What is Japanese Curry?
Közzétéve: 2015. 07. 06. -
Episode 8: Shochu is your new Whisky!
Közzétéve: 2015. 06. 29. -
Episode 7: An American Sake Samurai
Közzétéve: 2015. 06. 22. -
Episode 6: Story of Matcha
Közzétéve: 2015. 06. 15. -
Episode 5: Japanese Food Beyond Sushi & Ramen
Közzétéve: 2015. 06. 08.
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!
