Japan Eats!
Podcast készítő Heritage Radio Network - Csütörtökök
384 Epizód
-
Episode 64: Edwyn Ferrari of Great Northern Food Hall
Közzétéve: 2016. 11. 14. -
Episode 63: Kaiseki Takes Root in Seattle
Közzétéve: 2016. 11. 07. -
Episode 62: The Sake Ambassador at a Liquor Shop
Közzétéve: 2016. 10. 31. -
Episode 61: One Thing, Entirely Eaten
Közzétéve: 2016. 10. 24. -
Episode 60: Inspired by Tea
Közzétéve: 2016. 10. 17. -
Episode 59: Teaching the Subtleties of Japanese Cuisine
Közzétéve: 2016. 10. 10. -
Episode 58: Born into a Chef's Family in Kyoto
Közzétéve: 2016. 10. 03. -
Episode 57: West Meets Japan at This Patisserie
Közzétéve: 2016. 09. 26. -
Episode 56: Beyond Fishmonger
Közzétéve: 2016. 09. 19. -
Episode 55: Teaming Up with Sake Brewers
Közzétéve: 2016. 09. 12. -
Episode 54: How I Became the World's Best Bartender
Közzétéve: 2016. 08. 15. -
Episode 53: The Story of a Sake Ninja
Közzétéve: 2016. 08. 08. -
Episode 52: My Own Shochu Distillery
Közzétéve: 2016. 08. 01. -
Episode 51: What is Tea Ceremony?
Közzétéve: 2016. 07. 25. -
Episode 50: A Ramen Legend from Japan
Közzétéve: 2016. 07. 18. -
Episode 49: Forager: Steward of the Land
Közzétéve: 2016. 07. 11. -
Episode 48: Image of Japanese Life
Közzétéve: 2016. 06. 27. -
Episode 47: The Birth of Saké
Közzétéve: 2016. 06. 20. -
Episode 46: The Art of Ice
Közzétéve: 2016. 06. 06. -
Episode 45: Many Seasons of Tableware
Közzétéve: 2016. 05. 23.
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!
