Gola: Italian Food & Beverage Culture
Podcast készítő Parlegari
94 Epizód
-
Live from New York: Gola at Alidoro!
Közzétéve: 2020. 01. 10. -
An Immaculate Conception
Közzétéve: 2019. 12. 06. -
Sweet, Salty or Smoky
Közzétéve: 2019. 11. 22. -
From Jersey to Roma
Közzétéve: 2019. 11. 01. -
Less Than Virgin: Olive Oil Re-release
Közzétéve: 2019. 10. 18. -
Smashed and Sauced
Közzétéve: 2019. 10. 06. -
Flirting with Fizz
Közzétéve: 2019. 09. 20. -
Rain, Sleet, Snow or Gola
Közzétéve: 2019. 09. 06. -
From Virgin Pressings to Contraception
Közzétéve: 2019. 08. 16. -
Underpants and Cherries
Közzétéve: 2019. 08. 02. -
Cento di questi giorni
Közzétéve: 2019. 07. 12. -
STILL Nuts for Nucillo: Nucillo Re-release
Közzétéve: 2019. 06. 24. -
Croccante Totale
Közzétéve: 2019. 06. 14. -
Nutella Nightmares
Közzétéve: 2019. 06. 07. -
No one ever listens to us
Közzétéve: 2019. 05. 31. -
Soggy Bottoms
Közzétéve: 2019. 04. 01. -
Coppertone Ladies
Közzétéve: 2019. 03. 08. -
A Quick Fast
Közzétéve: 2019. 03. 01. -
Unsavory Business
Közzétéve: 2019. 02. 22. -
Cooking Our Books
Közzétéve: 2019. 02. 01.
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
