Gola: Italian Food & Beverage Culture
Podcast készítő Parlegari
94 Epizód
-
Happy New Year, Happy Hours!
Közzétéve: 2021. 02. 19. -
Moving Food and People
Közzétéve: 2021. 02. 05. -
Soup to Nuts
Közzétéve: 2021. 01. 22. -
For the Love of Alfredo
Közzétéve: 2021. 01. 08. -
Gola Aperitivi Taste-along!
Közzétéve: 2020. 12. 25. -
Gola Digestivi Taste-along!
Közzétéve: 2020. 12. 25. -
Gola LIVE @ UMass Boston
Közzétéve: 2020. 12. 18. -
Gola x Biondivino Sparkling Taste-along
Közzétéve: 2020. 12. 11. -
Gola x Biondivino Lambrusco Taste-along!
Közzétéve: 2020. 12. 11. -
Gola x Biondivino Wine Taste-along!
Közzétéve: 2020. 12. 11. -
Treasure from Shepherds
Közzétéve: 2020. 11. 20. -
Not Your Mamma's Pinot
Közzétéve: 2020. 11. 06. -
Pizza Re-release: Soggy Bottoms
Közzétéve: 2020. 10. 23. -
Pandemic Pizza Party!
Közzétéve: 2020. 10. 09. -
Throwing Nightshade
Közzétéve: 2020. 09. 25. -
Tonnellate di tonno
Közzétéve: 2020. 09. 10. -
Buon Ferragosto, a presto!
Közzétéve: 2020. 08. 14. -
The Acid Test
Közzétéve: 2020. 03. 16. -
Reheating our books
Közzétéve: 2020. 02. 07. -
Suspicious or Nutritious
Közzétéve: 2020. 01. 24.
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
