94 Epizód

  1. Happy New Year, Happy Hours!

    Közzétéve: 2021. 02. 19.
  2. Moving Food and People

    Közzétéve: 2021. 02. 05.
  3. Soup to Nuts

    Közzétéve: 2021. 01. 22.
  4. For the Love of Alfredo

    Közzétéve: 2021. 01. 08.
  5. Gola Aperitivi Taste-along!

    Közzétéve: 2020. 12. 25.
  6. Gola Digestivi Taste-along!

    Közzétéve: 2020. 12. 25.
  7. Gola LIVE @ UMass Boston

    Közzétéve: 2020. 12. 18.
  8. Gola x Biondivino Sparkling Taste-along

    Közzétéve: 2020. 12. 11.
  9. Gola x Biondivino Lambrusco Taste-along!

    Közzétéve: 2020. 12. 11.
  10. Gola x Biondivino Wine Taste-along!

    Közzétéve: 2020. 12. 11.
  11. Treasure from Shepherds

    Közzétéve: 2020. 11. 20.
  12. Not Your Mamma's Pinot

    Közzétéve: 2020. 11. 06.
  13. Pizza Re-release: Soggy Bottoms

    Közzétéve: 2020. 10. 23.
  14. Pandemic Pizza Party!

    Közzétéve: 2020. 10. 09.
  15. Throwing Nightshade

    Közzétéve: 2020. 09. 25.
  16. Tonnellate di tonno

    Közzétéve: 2020. 09. 10.
  17. Buon Ferragosto, a presto!

    Közzétéve: 2020. 08. 14.
  18. The Acid Test

    Közzétéve: 2020. 03. 16.
  19. Reheating our books

    Közzétéve: 2020. 02. 07.
  20. Suspicious or Nutritious

    Közzétéve: 2020. 01. 24.

3 / 5

Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]

Visit the podcast's native language site