94 Epizód

  1. Beyond the Bistecca

    Közzétéve: 2019. 01. 25.
  2. Vegetable Medley

    Közzétéve: 2019. 01. 18.
  3. Worth its Weight in Gold

    Közzétéve: 2018. 12. 14.
  4. Let it Glow

    Közzétéve: 2018. 12. 02.
  5. Better than Cherry Coke

    Közzétéve: 2018. 11. 16.
  6. Aperitivando

    Közzétéve: 2018. 11. 02.
  7. Juicy Anchovies

    Közzétéve: 2018. 10. 19.
  8. Sunlight, Held Together by Water

    Közzétéve: 2018. 10. 12.
  9. Pasta Crusaders

    Közzétéve: 2018. 10. 05.
  10. Properly Caffeinated

    Közzétéve: 2018. 09. 21.
  11. White Gold

    Közzétéve: 2018. 08. 28.
  12. 'Nduja Is So Hot Right Now

    Közzétéve: 2018. 08. 14.
  13. Nuts for Nucillo

    Közzétéve: 2018. 08. 14.
  14. Get ready for Gola!

    Közzétéve: 2018. 08. 14.

5 / 5

Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]

Visit the podcast's native language site