Gola: Italian Food & Beverage Culture
Podcast készítő Parlegari
94 Epizód
-
Beyond the Bistecca
Közzétéve: 2019. 01. 25. -
Vegetable Medley
Közzétéve: 2019. 01. 18. -
Worth its Weight in Gold
Közzétéve: 2018. 12. 14. -
Let it Glow
Közzétéve: 2018. 12. 02. -
Better than Cherry Coke
Közzétéve: 2018. 11. 16. -
Aperitivando
Közzétéve: 2018. 11. 02. -
Juicy Anchovies
Közzétéve: 2018. 10. 19. -
Sunlight, Held Together by Water
Közzétéve: 2018. 10. 12. -
Pasta Crusaders
Közzétéve: 2018. 10. 05. -
Properly Caffeinated
Közzétéve: 2018. 09. 21. -
White Gold
Közzétéve: 2018. 08. 28. -
'Nduja Is So Hot Right Now
Közzétéve: 2018. 08. 14. -
Nuts for Nucillo
Közzétéve: 2018. 08. 14. -
Get ready for Gola!
Közzétéve: 2018. 08. 14.
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
