Gola: Italian Food & Beverage Culture
Podcast készítő Parlegari
94 Epizód
-
Not So Bitter Greens
Közzétéve: 2022. 03. 03. -
Frizzantissima
Közzétéve: 2022. 02. 15. -
Gola x Amuninni: Live Taste-along
Közzétéve: 2022. 02. 01. -
Risate su riso
Közzétéve: 2022. 01. 04. -
Golosi for Dante
Közzétéve: 2021. 12. 14. -
The Pineapple Problem
Közzétéve: 2021. 12. 01. -
Setting the Table: Medieval Italy and Countess Matilda of Canossa
Közzétéve: 2021. 11. 16. -
The Joy of Pizza!
Közzétéve: 2021. 11. 09. -
The Wild Wild East
Közzétéve: 2021. 10. 19. -
Arancine to Ashes
Közzétéve: 2021. 10. 05. -
Gola Season 4 Debut: Gola on the Road in Calabria!
Közzétéve: 2021. 09. 21. -
Pairs Well with Boat: Gola x Biondivino Summer Pack Taste-along!
Közzétéve: 2021. 07. 30. -
Gola x Authentic Irpinia: Wine taste-along!
Közzétéve: 2021. 07. 06. -
Saluti dalla Sicilia
Közzétéve: 2021. 06. 12. -
Emergency: Food, Community, & Health In Italy Right Now
Közzétéve: 2021. 05. 14. -
Gola Grappa Taste-along!
Közzétéve: 2021. 04. 26. -
Elastic and Extensive
Közzétéve: 2021. 04. 16. -
The Four D's
Közzétéve: 2021. 04. 02. -
End of Women's History Month Re-Release: Coppertone Ladies
Közzétéve: 2021. 03. 26. -
Quicker, Faster
Közzétéve: 2021. 03. 05.
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
