94 Epizód

  1. Not So Bitter Greens

    Közzétéve: 2022. 03. 03.
  2. Frizzantissima

    Közzétéve: 2022. 02. 15.
  3. Gola x Amuninni: Live Taste-along

    Közzétéve: 2022. 02. 01.
  4. Risate su riso

    Közzétéve: 2022. 01. 04.
  5. Golosi for Dante

    Közzétéve: 2021. 12. 14.
  6. The Pineapple Problem

    Közzétéve: 2021. 12. 01.
  7. Setting the Table: Medieval Italy and Countess Matilda of Canossa

    Közzétéve: 2021. 11. 16.
  8. The Joy of Pizza!

    Közzétéve: 2021. 11. 09.
  9. The Wild Wild East

    Közzétéve: 2021. 10. 19.
  10. Arancine to Ashes

    Közzétéve: 2021. 10. 05.
  11. Gola Season 4 Debut: Gola on the Road in Calabria!

    Közzétéve: 2021. 09. 21.
  12. Pairs Well with Boat: Gola x Biondivino Summer Pack Taste-along!

    Közzétéve: 2021. 07. 30.
  13. Gola x Authentic Irpinia: Wine taste-along!

    Közzétéve: 2021. 07. 06.
  14. Saluti dalla Sicilia

    Közzétéve: 2021. 06. 12.
  15. Emergency: Food, Community, & Health In Italy Right Now

    Közzétéve: 2021. 05. 14.
  16. Gola Grappa Taste-along!

    Közzétéve: 2021. 04. 26.
  17. Elastic and Extensive

    Közzétéve: 2021. 04. 16.
  18. The Four D's

    Közzétéve: 2021. 04. 02.
  19. End of Women's History Month Re-Release: Coppertone Ladies

    Közzétéve: 2021. 03. 26.
  20. Quicker, Faster

    Közzétéve: 2021. 03. 05.

2 / 5

Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]

Visit the podcast's native language site