350 Epizód

  1. El 15M de la gastronomia, cuineres sense restaurant i xurros de boniato

    Közzétéve: 2023. 11. 12.
  2. Rafuel: "Amb bon producte �s molt dif�cil espatllar un plat"

    Közzétéve: 2023. 11. 11.
  3. Lleida, pagesia i alimentaci�

    Közzétéve: 2023. 11. 09.
  4. Gastronomia d'Andorra m�s enll� del formatge de bola i el Toblerone

    Közzétéve: 2023. 11. 05.
  5. Joves viticultors del Pened�s i malvasia de Sitges

    Közzétéve: 2023. 11. 04.
  6. Mites i realitats del vinagre

    Közzétéve: 2023. 11. 04.
  7. Les cabres catalanes d'en Sergi i l'Imma a Begud�

    Közzétéve: 2023. 11. 02.
  8. Marina Vilalta, una vida a les muntanyes

    Közzétéve: 2023. 11. 01.
  9. Yonkis de la sal: tot sobre el condiment m�s utilitzat a la cuina, i a la ind�stria

    Közzétéve: 2023. 10. 29.
  10. Redescobrim el vi bullit

    Közzétéve: 2023. 10. 28.
  11. Galetes, panellets i castanyes!

    Közzétéve: 2023. 10. 28.
  12. Peixos de la cuina catalana

    Közzétéve: 2023. 10. 26.
  13. V�zquez Montalb�n, l'home que va democratitzar el plaer de la bona taula

    Közzétéve: 2023. 10. 22.
  14. Presentem "La guia de vins de Catalunya 2024"

    Közzétéve: 2023. 10. 21.
  15. Hamburgueses gourmet fetes a casa

    Közzétéve: 2023. 10. 21.
  16. Les nous crespianes

    Közzétéve: 2023. 10. 19.
  17. Obesitat infantil: quan el codi postal �s m�s important que el codi gen�tic

    Közzétéve: 2023. 10. 15.
  18. Descobrim el millor vi catal� de l'any

    Közzétéve: 2023. 10. 14.
  19. La mel caduca?

    Közzétéve: 2023. 10. 14.
  20. D'El Rac� d'en Binu a les vinyes de pissarra

    Közzétéve: 2023. 10. 12.

5 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast