350 Epizód

  1. Per qu� espigolar els camps s'ha tornat una pr�ctica imprescindible al segle XXI?

    Közzétéve: 2023. 10. 08.
  2. Ens sumem al Cavatast parlant de cava

    Közzétéve: 2023. 10. 07.
  3. Els bolets de la Fina de Montmajor

    Közzétéve: 2023. 10. 05.
  4. Si veus ciclistes a la porta d'una cafeteria vol dir que el caf� �s bo

    Közzétéve: 2023. 10. 01.
  5. Garnatxes del m�n

    Közzétéve: 2023. 09. 30.
  6. El pa de pag�s catal�

    Közzétéve: 2023. 09. 30.
  7. Ranxos i suquets

    Közzétéve: 2023. 09. 28.
  8. 7 Portes: el restaurant on va n�ixer el Cobi i el pijama

    Közzétéve: 2023. 09. 24.
  9. Vins de la mem�ria

    Közzétéve: 2023. 09. 23.
  10. La cuina d'aprofitament per evitar el malbaratament

    Közzétéve: 2023. 09. 23.
  11. La cuina a baixa temperatura d'en Salvador Brugu�s

    Közzétéve: 2023. 09. 21.
  12. Disfrutar: l'ou ferrat com no l'has menjat mai

    Közzétéve: 2023. 09. 17.
  13. Fem un tast vertical a Vall Llach

    Közzétéve: 2023. 09. 16.
  14. Aliments per cuidar el cervell i la mem�ria

    Közzétéve: 2023. 09. 16.
  15. El somni xocolater de V�ctor Ceano Savall al Vietnam

    Közzétéve: 2023. 09. 14.
  16. La cuina catalana i els col�lectius de cuina

    Közzétéve: 2023. 09. 11.
  17. Menjar sushi �s menjar peix? Aquesta i altres preguntes sobre menjar per a nens de 12 anys

    Közzétéve: 2023. 09. 10.
  18. Visitem la viticultora Sara P�rez als seus cellers del Priorat

    Közzétéve: 2023. 09. 09.
  19. Com triar el mel� m�s dol�

    Közzétéve: 2023. 09. 09.
  20. Arnau Vilaseca: pag�s i cunicultor

    Közzétéve: 2023. 09. 07.

6 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast