350 Epizód

  1. Ramon Peris�, la creativitat del Mugaritz

    Közzétéve: 2023. 12. 14.
  2. Noves etiquetes a les ampolles de vi: molt m�s que ra�m a dins del vi

    Közzétéve: 2023. 12. 10.
  3. Bombolles per a l'eternitat

    Közzétéve: 2023. 12. 09.
  4. Carme Ruscalleda: "Haur�em de tenir una formaci� escolar obligat�ria de cuina"

    Közzétéve: 2023. 12. 09.
  5. Les cabres payoyes de La Segalla

    Közzétéve: 2023. 12. 08.
  6. Aix� �s ci�ncia i cuina!

    Közzétéve: 2023. 12. 07.
  7. La garrofa de la Clara "Menjamiques"

    Közzétéve: 2023. 12. 06.
  8. Estrelles Michelin: massa abs�ncies i, per fi, Disfrutar!

    Közzétéve: 2023. 12. 03.
  9. "Ei, tu, maca! Nena!" Com tractem les sommeliers?

    Közzétéve: 2023. 12. 02.
  10. Receptes amb fruites de tardor

    Közzétéve: 2023. 12. 02.
  11. El pollastre i el cap� del Prat

    Közzétéve: 2023. 11. 30.
  12. Oli d'oliva verge extra: ni el preu �s just ni els productors s'han enriquit

    Közzétéve: 2023. 11. 26.
  13. Posar en valor la feina dels sommeliers. Els grans prescriptors de vi

    Közzétéve: 2023. 11. 25.
  14. Gessam� Caram�s: "El peix �s un producte sagrat i �s molt vers�til"

    Közzétéve: 2023. 11. 25.
  15. La gesti� dels boscos i la gastronomia

    Közzétéve: 2023. 11. 23.
  16. Dones del m�n rural: d'invisibilitzades a motor de canvi

    Közzétéve: 2023. 11. 19.
  17. Les vinyes com a tallafoc. Qu� son els vins de foc?

    Közzétéve: 2023. 11. 18.
  18. Qu� �s el blat de moro escairat?

    Közzétéve: 2023. 11. 18.
  19. Una subhasta de vins que cap aficionat es pot perdre!

    Közzétéve: 2023. 11. 17.
  20. La cuina de cada dia

    Közzétéve: 2023. 11. 16.

4 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast