Gastronomia
Podcast készítő Catalunya R�dio
350 Epizód
-
Ramon Peris�, la creativitat del Mugaritz
Közzétéve: 2023. 12. 14. -
Noves etiquetes a les ampolles de vi: molt m�s que ra�m a dins del vi
Közzétéve: 2023. 12. 10. -
Bombolles per a l'eternitat
Közzétéve: 2023. 12. 09. -
Carme Ruscalleda: "Haur�em de tenir una formaci� escolar obligat�ria de cuina"
Közzétéve: 2023. 12. 09. -
Les cabres payoyes de La Segalla
Közzétéve: 2023. 12. 08. -
Aix� �s ci�ncia i cuina!
Közzétéve: 2023. 12. 07. -
La garrofa de la Clara "Menjamiques"
Közzétéve: 2023. 12. 06. -
Estrelles Michelin: massa abs�ncies i, per fi, Disfrutar!
Közzétéve: 2023. 12. 03. -
"Ei, tu, maca! Nena!" Com tractem les sommeliers?
Közzétéve: 2023. 12. 02. -
Receptes amb fruites de tardor
Közzétéve: 2023. 12. 02. -
El pollastre i el cap� del Prat
Közzétéve: 2023. 11. 30. -
Oli d'oliva verge extra: ni el preu �s just ni els productors s'han enriquit
Közzétéve: 2023. 11. 26. -
Posar en valor la feina dels sommeliers. Els grans prescriptors de vi
Közzétéve: 2023. 11. 25. -
Gessam� Caram�s: "El peix �s un producte sagrat i �s molt vers�til"
Közzétéve: 2023. 11. 25. -
La gesti� dels boscos i la gastronomia
Közzétéve: 2023. 11. 23. -
Dones del m�n rural: d'invisibilitzades a motor de canvi
Közzétéve: 2023. 11. 19. -
Les vinyes com a tallafoc. Qu� son els vins de foc?
Közzétéve: 2023. 11. 18. -
Qu� �s el blat de moro escairat?
Közzétéve: 2023. 11. 18. -
Una subhasta de vins que cap aficionat es pot perdre!
Közzétéve: 2023. 11. 17. -
La cuina de cada dia
Közzétéve: 2023. 11. 16.
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast
