350 Epizód

  1. Les herbes arom�tiques

    Közzétéve: 2023. 05. 01.
  2. Flash Flash, el restaurant on avui anirien els Beatles

    Közzétéve: 2023. 04. 30.
  3. Maduixes o maduixots?

    Közzétéve: 2023. 04. 29.
  4. Pa de Sant Jordi i bombolles rosades: el men� literari del can�bal

    Közzétéve: 2023. 04. 23.
  5. Jordi Roca: "Vaig perdre la veu per estr�s"

    Közzétéve: 2023. 04. 22.
  6. Juanito del Pinotxo, un s�mbol de Barcelona darrere d'una barra

    Közzétéve: 2023. 04. 16.
  7. La cuina siriana

    Közzétéve: 2023. 04. 15.
  8. De les braves a la pizza

    Közzétéve: 2023. 04. 13.
  9. El caviar vegetal del Maresme

    Közzétéve: 2023. 04. 10.
  10. La f�brica de xocolata de Lluc Crusellas, el millor xocolater del m�n

    Közzétéve: 2023. 04. 09.
  11. Mones artesanes i creatives

    Közzétéve: 2023. 04. 08.
  12. Talaia Pagesa

    Közzétéve: 2023. 04. 07.
  13. La cuina "pim-pam" de l'Arnau Par�s

    Közzétéve: 2023. 04. 06.
  14. Aix� es cuina a la pres�: 50 men�s diferents al dia per a m�s de 700 persones cuinats pels interns

    Közzétéve: 2023. 04. 02.
  15. La tecnologia culin�ria que revoluciona les nostres vides

    Közzétéve: 2023. 04. 01.
  16. Llibres i cuina

    Közzétéve: 2023. 03. 30.
  17. Eudald Carbonell: "La qu�mica del menjar processat ha propiciat el col�lapse com a esp�cie"

    Közzétéve: 2023. 03. 26.
  18. Els ranxets de Torredembarra

    Közzétéve: 2023. 03. 25.
  19. La dieta Keto funciona?

    Közzétéve: 2023. 03. 23.
  20. Bunyols de figa: menjar de Falles per m�s que passin els anys

    Közzétéve: 2023. 03. 19.

11 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast