350 Epizód

  1. Qu� fa un cap de sala?

    Közzétéve: 2023. 03. 18.
  2. La cuina viva

    Közzétéve: 2023. 03. 16.
  3. Al Jap� el sushi de salm� no existeix, �s un invent nord-americ�!

    Közzétéve: 2023. 03. 12.
  4. Can Calopa, el vi de Barcelona

    Közzétéve: 2023. 03. 09.
  5. El meu somni no era ser manter. Soc pescador

    Közzétéve: 2023. 03. 05.
  6. Tastem la botifarra catalana de la Garriga

    Közzétéve: 2023. 03. 04.
  7. Escudelles, calderes i els ranxos de carnaval

    Közzétéve: 2023. 03. 02.
  8. Far� la intel�lig�ncia artificial millors receptes que els xefs professionals?

    Közzétéve: 2023. 02. 26.
  9. El veganisme: m�s enll� de no menjar carn

    Közzétéve: 2023. 02. 25.
  10. Turisme i gastronomia accessibles

    Közzétéve: 2023. 02. 23.
  11. �lex Montiel, el cuiner que va dir no a l'alta cuina: "No soc un dels vostres!"

    Közzétéve: 2023. 02. 19.
  12. Duel gastron�mic II: empanades vs. gyozas

    Közzétéve: 2023. 02. 18.
  13. L'art de curar embotits a muntanya

    Közzétéve: 2023. 02. 16.
  14. Dia de la R�dio: intercanviem micr�fons amb la SER

    Közzétéve: 2023. 02. 12.
  15. Com saber que una carxofa �s fresca?

    Közzétéve: 2023. 02. 11.
  16. La cuina xinesa d'Out of China

    Közzétéve: 2023. 02. 09.
  17. Menjar a l'Ant�rtida: cuina de residu zero

    Közzétéve: 2023. 02. 05.
  18. Pau Santamaria, el llegat gastron�mic d'en Santi

    Közzétéve: 2023. 02. 02.
  19. Menjar ramen dins d'un manga: restaurants amb interiorismes molt bojos

    Közzétéve: 2023. 01. 29.
  20. Com fan cervesa artesana a Doskiwis Brewing?

    Közzétéve: 2023. 01. 28.

12 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast