100 Epizód

  1. 41: Bacteriocins Ain't Boring

    Közzétéve: 2013. 11. 25.
  2. 40: Thanksgiving Ferments

    Közzétéve: 2013. 11. 18.
  3. 39: Part II Industrialized Fermentation

    Közzétéve: 2013. 11. 11.
  4. 38: Industrialized Fermentation

    Közzétéve: 2013. 11. 04.
  5. 37: Wild and Cultured Ferments

    Közzétéve: 2013. 10. 28.
  6. 36: Contamination, Ahh!

    Közzétéve: 2013. 10. 21.
  7. 35: Micro 101 Mixup

    Közzétéve: 2013. 10. 14.
  8. 34: Cultured Pickle Shop Talk

    Közzétéve: 2013. 08. 19.
  9. 33: Jill Ciciarelli Talks Fermented

    Közzétéve: 2013. 08. 05.
  10. 32: The Really Brief Episode

    Közzétéve: 2013. 07. 29.
  11. 31: Food Scientists, Wine and Beer

    Közzétéve: 2013. 07. 21.
  12. 30: Celebrating Flavor and Flavour

    Közzétéve: 2013. 07. 08.
  13. 29: Light and Sweet Spoons

    Közzétéve: 2013. 07. 01.
  14. 28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds

    Közzétéve: 2013. 06. 24.
  15. 27: Amanda Feifer of Phickle.com

    Közzétéve: 2013. 06. 17.
  16. 26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese

    Közzétéve: 2013. 06. 10.
  17. 25: Thai Food Fermentation

    Közzétéve: 2013. 06. 03.
  18. 24: Chocolate Harvest and Fermentation

    Közzétéve: 2013. 05. 27.
  19. 23: Salt Sucks!

    Közzétéve: 2013. 05. 20.
  20. 22: Bread and Sourdough

    Közzétéve: 2013. 05. 13.

4 / 5

FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

Visit the podcast's native language site