FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast készítő FermUp
100 Epizód
-
41: Bacteriocins Ain't Boring
Közzétéve: 2013. 11. 25. -
40: Thanksgiving Ferments
Közzétéve: 2013. 11. 18. -
39: Part II Industrialized Fermentation
Közzétéve: 2013. 11. 11. -
38: Industrialized Fermentation
Közzétéve: 2013. 11. 04. -
37: Wild and Cultured Ferments
Közzétéve: 2013. 10. 28. -
36: Contamination, Ahh!
Közzétéve: 2013. 10. 21. -
35: Micro 101 Mixup
Közzétéve: 2013. 10. 14. -
34: Cultured Pickle Shop Talk
Közzétéve: 2013. 08. 19. -
33: Jill Ciciarelli Talks Fermented
Közzétéve: 2013. 08. 05. -
32: The Really Brief Episode
Közzétéve: 2013. 07. 29. -
31: Food Scientists, Wine and Beer
Közzétéve: 2013. 07. 21. -
30: Celebrating Flavor and Flavour
Közzétéve: 2013. 07. 08. -
29: Light and Sweet Spoons
Közzétéve: 2013. 07. 01. -
28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds
Közzétéve: 2013. 06. 24. -
27: Amanda Feifer of Phickle.com
Közzétéve: 2013. 06. 17. -
26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese
Közzétéve: 2013. 06. 10. -
25: Thai Food Fermentation
Közzétéve: 2013. 06. 03. -
24: Chocolate Harvest and Fermentation
Közzétéve: 2013. 05. 27. -
23: Salt Sucks!
Közzétéve: 2013. 05. 20. -
22: Bread and Sourdough
Közzétéve: 2013. 05. 13.
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
