100 Epizód

  1. 61: Vinegar the NFL Way

    Közzétéve: 2014. 04. 15.
  2. 60: It's Roqueforti Sexy Time!

    Közzétéve: 2014. 04. 08.
  3. 59: Austin Durant of Fermenters Club

    Közzétéve: 2014. 04. 01.
  4. 58: Cacao Fermentation and Flavor

    Közzétéve: 2014. 03. 25.
  5. 57: Good Times

    Közzétéve: 2014. 03. 18.
  6. 56: Artificial Intelligence

    Közzétéve: 2014. 03. 11.
  7. 55: Counter Culture Pottery

    Közzétéve: 2014. 03. 04.
  8. 54: Is Home Brewing Frugal?

    Közzétéve: 2014. 02. 25.
  9. 53: Allisons Fridge

    Közzétéve: 2014. 02. 18.
  10. 52: Will You Be My Ferment?

    Közzétéve: 2014. 02. 11.
  11. 51: Fermentation on Wheels

    Közzétéve: 2014. 02. 03.
  12. 50: Instant Baby Yeast

    Közzétéve: 2014. 01. 28.
  13. 49: Hankering for Microscopes

    Közzétéve: 2014. 01. 20.
  14. 48: Name Your Ferments

    Közzétéve: 2014. 01. 13.
  15. 47: Canning vs. Fermentation

    Közzétéve: 2014. 01. 06.
  16. 46: The Fermented Man

    Közzétéve: 2013. 12. 30.
  17. 45: Reads Like a Story

    Közzétéve: 2013. 12. 23.
  18. 44: Give the Gift of Fermentation

    Közzétéve: 2013. 12. 16.
  19. 43: Is That Skunk in Your Ferment?

    Közzétéve: 2013. 12. 09.
  20. 42: Human Cheese

    Közzétéve: 2013. 12. 02.

3 / 5

FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

Visit the podcast's native language site