FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast készítő FermUp
100 Epizód
-
61: Vinegar the NFL Way
Közzétéve: 2014. 04. 15. -
60: It's Roqueforti Sexy Time!
Közzétéve: 2014. 04. 08. -
59: Austin Durant of Fermenters Club
Közzétéve: 2014. 04. 01. -
58: Cacao Fermentation and Flavor
Közzétéve: 2014. 03. 25. -
57: Good Times
Közzétéve: 2014. 03. 18. -
56: Artificial Intelligence
Közzétéve: 2014. 03. 11. -
55: Counter Culture Pottery
Közzétéve: 2014. 03. 04. -
54: Is Home Brewing Frugal?
Közzétéve: 2014. 02. 25. -
53: Allisons Fridge
Közzétéve: 2014. 02. 18. -
52: Will You Be My Ferment?
Közzétéve: 2014. 02. 11. -
51: Fermentation on Wheels
Közzétéve: 2014. 02. 03. -
50: Instant Baby Yeast
Közzétéve: 2014. 01. 28. -
49: Hankering for Microscopes
Közzétéve: 2014. 01. 20. -
48: Name Your Ferments
Közzétéve: 2014. 01. 13. -
47: Canning vs. Fermentation
Közzétéve: 2014. 01. 06. -
46: The Fermented Man
Közzétéve: 2013. 12. 30. -
45: Reads Like a Story
Közzétéve: 2013. 12. 23. -
44: Give the Gift of Fermentation
Közzétéve: 2013. 12. 16. -
43: Is That Skunk in Your Ferment?
Közzétéve: 2013. 12. 09. -
42: Human Cheese
Közzétéve: 2013. 12. 02.
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
