FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast készítő FermUp
100 Epizód
-
21: Cheesy Things to Consider
Közzétéve: 2013. 05. 06. -
20: Is Coffee Really Fermented?
Közzétéve: 2013. 04. 29. -
19: DIY Fermentation Manifesto
Közzétéve: 2013. 04. 22. -
18: Food Awareness and Fermentation Specialization
Közzétéve: 2013. 04. 15. -
Episode 17: Preserved Lemon Delight
Közzétéve: 2013. 04. 08. -
Episode 16: Fish Sauce was The Original Ketchup
Közzétéve: 2013. 04. 01. -
Episode 15: Viili is the Nickelodeon Gak of Yogurts
Közzétéve: 2013. 03. 25. -
Episode 14: The Botulism Bogeyman and Other Fermented Fears
Közzétéve: 2013. 03. 18. -
Episode 13: No Fermentation In Black Garlic?
Közzétéve: 2013. 03. 11. -
Episode 12: Poop Starter Culture for the Gut
Közzétéve: 2013. 03. 04. -
Episode 11: Do it for the children
Közzétéve: 2013. 02. 25. -
Episode 10: To Starter or Not to Starter Culture
Közzétéve: 2013. 02. 18. -
Episode 9: Reasons to Ferment Food and Why We FIY
Közzétéve: 2013. 02. 11. -
Episode 8: Greek Yogurt and Kombucha Baby
Közzétéve: 2013. 02. 03. -
Episode 7: Seduce a Prince for Kefir Grains
Közzétéve: 2013. 01. 28. -
Episode 6: Fermentation Labs & Kefir
Közzétéve: 2013. 01. 21. -
Episode 5: Kimchi & Probiotic Coffee
Közzétéve: 2013. 01. 14. -
Episode 4: Troubleshooting Your Ferments
Közzétéve: 2013. 01. 07. -
Episode 3: Sour Cabbages
Közzétéve: 2013. 01. 01. -
Episode 2: Yogurt
Közzétéve: 2012. 12. 26.
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
