100 Epizód

  1. 81: Black Garlic Revisited

    Közzétéve: 2014. 09. 05.
  2. 80: Organizing Workshops & Events

    Közzétéve: 2014. 08. 29.
  3. 79: War on Raw Milk Cheese?

    Közzétéve: 2014. 08. 22.
  4. 78: Kraut Source and Karen Diggs

    Közzétéve: 2014. 08. 12.
  5. 77: Chicken Feed Fermentation

    Közzétéve: 2014. 08. 05.
  6. 76: Amanda Feifer Back Again

    Közzétéve: 2014. 07. 29.
  7. 75: Boston Ferments & Ogusky Ceramics

    Közzétéve: 2014. 07. 22.
  8. 74: Koji and Viili Gone Bad

    Közzétéve: 2014. 07. 15.
  9. 73: The Everyday Fermentation Handbook

    Közzétéve: 2014. 07. 08.
  10. 72: More Than Just Sides

    Közzétéve: 2014. 07. 01.
  11. 71: Licking Urinals

    Közzétéve: 2014. 06. 23.
  12. 70: Cheese Safe For Now

    Közzétéve: 2014. 06. 17.
  13. 69: Placentas, Microbiomes, and Popular News

    Közzétéve: 2014. 06. 10.
  14. 68: Genetics of Yeast

    Közzétéve: 2014. 06. 03.
  15. 67: Letting Go

    Közzétéve: 2014. 05. 27.
  16. 66: Kimchi and In-Laws

    Közzétéve: 2014. 05. 20.
  17. 65: FARMcurious & Nicole Easterday

    Közzétéve: 2014. 05. 13.
  18. 64: Exploding Cans of Fish

    Közzétéve: 2014. 05. 06.
  19. 63: NessAlla Kombucha

    Közzétéve: 2014. 04. 29.
  20. 62: Koumis or Kumis?

    Közzétéve: 2014. 04. 22.

2 / 5

FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

Visit the podcast's native language site