FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast készítő FermUp
100 Epizód
-
81: Black Garlic Revisited
Közzétéve: 2014. 09. 05. -
80: Organizing Workshops & Events
Közzétéve: 2014. 08. 29. -
79: War on Raw Milk Cheese?
Közzétéve: 2014. 08. 22. -
78: Kraut Source and Karen Diggs
Közzétéve: 2014. 08. 12. -
77: Chicken Feed Fermentation
Közzétéve: 2014. 08. 05. -
76: Amanda Feifer Back Again
Közzétéve: 2014. 07. 29. -
75: Boston Ferments & Ogusky Ceramics
Közzétéve: 2014. 07. 22. -
74: Koji and Viili Gone Bad
Közzétéve: 2014. 07. 15. -
73: The Everyday Fermentation Handbook
Közzétéve: 2014. 07. 08. -
72: More Than Just Sides
Közzétéve: 2014. 07. 01. -
71: Licking Urinals
Közzétéve: 2014. 06. 23. -
70: Cheese Safe For Now
Közzétéve: 2014. 06. 17. -
69: Placentas, Microbiomes, and Popular News
Közzétéve: 2014. 06. 10. -
68: Genetics of Yeast
Közzétéve: 2014. 06. 03. -
67: Letting Go
Közzétéve: 2014. 05. 27. -
66: Kimchi and In-Laws
Közzétéve: 2014. 05. 20. -
65: FARMcurious & Nicole Easterday
Közzétéve: 2014. 05. 13. -
64: Exploding Cans of Fish
Közzétéve: 2014. 05. 06. -
63: NessAlla Kombucha
Közzétéve: 2014. 04. 29. -
62: Koumis or Kumis?
Közzétéve: 2014. 04. 22.
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
