100 Epizód

  1. 101: Sandor Katz

    Közzétéve: 2015. 11. 06.
  2. 100: Bill Shurtleff

    Közzétéve: 2015. 10. 09.
  3. 99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara

    Közzétéve: 2015. 10. 02.
  4. 98: Oregon Fermentation Festival

    Közzétéve: 2015. 09. 25.
  5. 97: Fruit Fly Eggs

    Közzétéve: 2015. 09. 18.
  6. 96: Condiment Conduits

    Közzétéve: 2015. 09. 10.
  7. 95: Fermentation Explosions

    Közzétéve: 2015. 09. 04.
  8. 94: Revisiting Fermentation on Wheels

    Közzétéve: 2015. 08. 28.
  9. 93: Researching Fermentation

    Közzétéve: 2014. 12. 12.
  10. 92: Cultured Foods for Your Kitchen

    Közzétéve: 2014. 12. 05.
  11. 91: Firefly Kitchens

    Közzétéve: 2014. 11. 21.
  12. 90: Kombucha Kits

    Közzétéve: 2014. 11. 14.
  13. 89: Ancient Kefir Cheese

    Közzétéve: 2014. 11. 07.
  14. 88: Fermentation Residency Program

    Közzétéve: 2014. 10. 31.
  15. 87: New Fermented Vegetables Cookbook

    Közzétéve: 2014. 10. 24.
  16. 86: Weeds and Fermentation

    Közzétéve: 2014. 10. 17.
  17. 85: To Starter or Not to Starter

    Közzétéve: 2014. 10. 03.
  18. 84: Sandor's Cabin and Nukadoko

    Közzétéve: 2014. 09. 26.
  19. 83: Kahm and Kimchi Fries

    Közzétéve: 2014. 09. 19.
  20. 82: The Heal Your Gut Cookbook

    Közzétéve: 2014. 09. 09.

1 / 5

FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

Visit the podcast's native language site