FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast készítő FermUp
100 Epizód
-
101: Sandor Katz
Közzétéve: 2015. 11. 06. -
100: Bill Shurtleff
Közzétéve: 2015. 10. 09. -
99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara
Közzétéve: 2015. 10. 02. -
98: Oregon Fermentation Festival
Közzétéve: 2015. 09. 25. -
97: Fruit Fly Eggs
Közzétéve: 2015. 09. 18. -
96: Condiment Conduits
Közzétéve: 2015. 09. 10. -
95: Fermentation Explosions
Közzétéve: 2015. 09. 04. -
94: Revisiting Fermentation on Wheels
Közzétéve: 2015. 08. 28. -
93: Researching Fermentation
Közzétéve: 2014. 12. 12. -
92: Cultured Foods for Your Kitchen
Közzétéve: 2014. 12. 05. -
91: Firefly Kitchens
Közzétéve: 2014. 11. 21. -
90: Kombucha Kits
Közzétéve: 2014. 11. 14. -
89: Ancient Kefir Cheese
Közzétéve: 2014. 11. 07. -
88: Fermentation Residency Program
Közzétéve: 2014. 10. 31. -
87: New Fermented Vegetables Cookbook
Közzétéve: 2014. 10. 24. -
86: Weeds and Fermentation
Közzétéve: 2014. 10. 17. -
85: To Starter or Not to Starter
Közzétéve: 2014. 10. 03. -
84: Sandor's Cabin and Nukadoko
Közzétéve: 2014. 09. 26. -
83: Kahm and Kimchi Fries
Közzétéve: 2014. 09. 19. -
82: The Heal Your Gut Cookbook
Közzétéve: 2014. 09. 09.
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
