Cooking Issues

Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:

453 Epizód

  1. Episode 333: The Legend of Shiny's Severed Leg

    Közzétéve: 2018. 06. 12.
  2. Episode 332: Air is the Enemy of Carbonation

    Közzétéve: 2018. 06. 05.
  3. Episode 331: Issues

    Közzétéve: 2018. 05. 22.
  4. Episode 330: Keep Plucking That Chicken

    Közzétéve: 2018. 05. 15.
  5. Episode 329: Booker and Dax Reunion!

    Közzétéve: 2018. 05. 08.
  6. Episode 328: Seeds Don't Stress Me Out

    Közzétéve: 2018. 05. 01.
  7. Episode 327: A Tongue-Driven Response

    Közzétéve: 2018. 04. 17.
  8. Episode 326: Renting Issues

    Közzétéve: 2018. 04. 10.
  9. Episode 325: Love and Bitters and Juice

    Közzétéve: 2018. 04. 03.
  10. Episode 324: The Flop Is Your Enemy

    Közzétéve: 2018. 03. 27.
  11. Episode 323: Dave Got Wood

    Közzétéve: 2018. 03. 13.
  12. Episode 322: Keep Your Special Instructions To Yourself

    Közzétéve: 2018. 02. 27.
  13. Episode 321: A Baby in Every Slice

    Közzétéve: 2018. 02. 13.
  14. Episode 320: Meat Cure-All

    Közzétéve: 2018. 02. 06.
  15. Episode 319: Hookered-Up Drinks

    Közzétéve: 2018. 01. 30.
  16. Episode 318: Bitchin' Camaro

    Közzétéve: 2018. 01. 23.
  17. Episode 317: Out of Hibernation

    Közzétéve: 2018. 01. 16.
  18. Episode 316: God is in the Deep Fryer

    Közzétéve: 2017. 12. 19.
  19. Episode 315: Holiday Meat Curing Meat-tacular

    Közzétéve: 2017. 12. 12.
  20. Episode 314: I Like Big Bundts

    Közzétéve: 2017. 12. 05.

7 / 23

Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.

Visit the podcast's native language site