Cooking Issues

Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:

453 Epizód

  1. Episode 353: Hot Rod Flameout

    Közzétéve: 2019. 01. 15.
  2. Episode 352: A Little Sugar on the Shaft

    Közzétéve: 2019. 01. 08.
  3. Episode 351: Bojack Lopez goes Baba Deep

    Közzétéve: 2018. 12. 18.
  4. Episode 350: The Saga of Wine Santa

    Közzétéve: 2018. 12. 11.
  5. Episode 349: Fruit Loops on Speed feat. David Zilber, Author of The Noma Guide to Fermentation

    Közzétéve: 2018. 11. 27.
  6. Episode 348: A Turkey that looks like a Bird

    Közzétéve: 2018. 11. 13.
  7. Episode 347: One Spinzall, Zero Kitchen Knives.

    Közzétéve: 2018. 11. 06.
  8. Episode 346: The Return of Red Hot Pokers

    Közzétéve: 2018. 10. 30.
  9. Episode 345: One Petrus and a Million Beta Males

    Közzétéve: 2018. 10. 23.
  10. Episode 344: Throwback to Robo-sacs

    Közzétéve: 2018. 10. 09.
  11. Episode 343: Aquafabah Humbug

    Közzétéve: 2018. 10. 02.
  12. Episode 342: Two Switches and a Knob

    Közzétéve: 2018. 09. 25.
  13. Episode 341: Alexa, Pay Me!

    Közzétéve: 2018. 09. 04.
  14. Episode 340: Timing Issues

    Közzétéve: 2018. 08. 21.
  15. Episode 339: My Name Is Prince

    Közzétéve: 2018. 08. 14.
  16. Episode 338: Blame It On the Liquid Nitrogen

    Közzétéve: 2018. 08. 07.
  17. Episode 337: Third Steak in the Back

    Közzétéve: 2018. 07. 31.
  18. Episode 336: Never Touch Another Man's Knives

    Közzétéve: 2018. 07. 24.
  19. Episode 335: Asymptotic Openings

    Közzétéve: 2018. 07. 10.
  20. Episode 334: Streaming Issues

    Közzétéve: 2018. 06. 26.

6 / 23

Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.

Visit the podcast's native language site