Cooking Issues

Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:

453 Epizód

  1. Episode 113: Espresso, Hot Sauce, & Vinaigrette

    Közzétéve: 2013. 02. 05.
  2. Episode 112: Seal the Deal

    Közzétéve: 2013. 01. 29.
  3. Episode 111: Offal and Kombu

    Közzétéve: 2013. 01. 22.
  4. Episode 110: Fried Chicken & Lobster

    Közzétéve: 2013. 01. 15.
  5. Episode 109: Pine, Yolks, & Soup

    Közzétéve: 2013. 01. 08.
  6. Episode 108: Knives & French Fries

    Közzétéve: 2012. 12. 18.
  7. Episode 107: Food Science Schooling

    Közzétéve: 2012. 12. 11.
  8. Episode 106: Live Readings with Harold McGee

    Közzétéve: 2012. 12. 04.
  9. Episode 105: Grease on Cashmere

    Közzétéve: 2012. 11. 27.
  10. Episode 104: Turkey Issues

    Közzétéve: 2012. 11. 20.
  11. Episode 103: Bread & Brine

    Közzétéve: 2012. 11. 13.
  12. Episode 102: Hurricane Sandy, Refrigeration, & More

    Közzétéve: 2012. 11. 06.
  13. Episode 101: Fly Control & Waffles

    Közzétéve: 2012. 10. 16.
  14. Episode 100: The 100th Episode!

    Közzétéve: 2012. 10. 09.
  15. Episode 99: Fracking & Ice Cream

    Közzétéve: 2012. 10. 02.
  16. Episode 98: Preserving, Smoking & Pig Heads

    Közzétéve: 2012. 09. 25.
  17. Episode 97: “Heir Apparent”

    Közzétéve: 2012. 09. 18.
  18. Episode 96: Circulation and Clarification

    Közzétéve: 2012. 09. 11.
  19. Episode 95: Intelligent and Tasty Cephalopods

    Közzétéve: 2012. 08. 28.
  20. Episode 94: Curing Meat and Making Sausage

    Közzétéve: 2012. 08. 21.

18 / 23

Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.

Visit the podcast's native language site