Cooking Issues
Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:
453 Epizód
-
Episode 113: Espresso, Hot Sauce, & Vinaigrette
Közzétéve: 2013. 02. 05. -
Episode 112: Seal the Deal
Közzétéve: 2013. 01. 29. -
Episode 111: Offal and Kombu
Közzétéve: 2013. 01. 22. -
Episode 110: Fried Chicken & Lobster
Közzétéve: 2013. 01. 15. -
Episode 109: Pine, Yolks, & Soup
Közzétéve: 2013. 01. 08. -
Episode 108: Knives & French Fries
Közzétéve: 2012. 12. 18. -
Episode 107: Food Science Schooling
Közzétéve: 2012. 12. 11. -
Episode 106: Live Readings with Harold McGee
Közzétéve: 2012. 12. 04. -
Episode 105: Grease on Cashmere
Közzétéve: 2012. 11. 27. -
Episode 104: Turkey Issues
Közzétéve: 2012. 11. 20. -
Episode 103: Bread & Brine
Közzétéve: 2012. 11. 13. -
Episode 102: Hurricane Sandy, Refrigeration, & More
Közzétéve: 2012. 11. 06. -
Episode 101: Fly Control & Waffles
Közzétéve: 2012. 10. 16. -
Episode 100: The 100th Episode!
Közzétéve: 2012. 10. 09. -
Episode 99: Fracking & Ice Cream
Közzétéve: 2012. 10. 02. -
Episode 98: Preserving, Smoking & Pig Heads
Közzétéve: 2012. 09. 25. -
Episode 97: “Heir Apparent”
Közzétéve: 2012. 09. 18. -
Episode 96: Circulation and Clarification
Közzétéve: 2012. 09. 11. -
Episode 95: Intelligent and Tasty Cephalopods
Közzétéve: 2012. 08. 28. -
Episode 94: Curing Meat and Making Sausage
Közzétéve: 2012. 08. 21.
Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.