Cooking Issues

Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:

453 Epizód

  1. Episode 153: Sanbitter, Crustaceans, & Canned Soup

    Közzétéve: 2014. 01. 14.
  2. Episode 152: Circulator Explosion

    Közzétéve: 2014. 01. 08.
  3. Episode 151: Robot Santa & Food Preservation

    Közzétéve: 2013. 12. 17.
  4. Episode 150: Senegalese Cuisine & Salami

    Közzétéve: 2013. 12. 03.
  5. Episode 149: Pre

    Közzétéve: 2013. 11. 26.
  6. Episode 148: Rolled Meats, Roasted Peanuts, & Deep Frying

    Közzétéve: 2013. 11. 19.
  7. Episode 147: Mocktail Tales

    Közzétéve: 2013. 11. 12.
  8. Episode 146: Better than a BLT?

    Közzétéve: 2013. 11. 05.
  9. Episode 145: Do Octopuses Feel Pain?

    Közzétéve: 2013. 10. 29.
  10. Episode 144: Chuggin’ Diet Coke

    Közzétéve: 2013. 10. 22.
  11. Episode 143: Olive Slime & Fantasy Football

    Közzétéve: 2013. 10. 15.
  12. Episode 142: Maximum Flavor

    Közzétéve: 2013. 10. 08.
  13. Episode 141: It’s Paste!

    Közzétéve: 2013. 09. 24.
  14. Episode 140: Fermentation & Tofu

    Közzétéve: 2013. 09. 17.
  15. Episode 139: Eat Your Yolks

    Közzétéve: 2013. 08. 27.
  16. Episode 138: Fish Show

    Közzétéve: 2013. 08. 20.
  17. Episode 137: Delhi Belly

    Közzétéve: 2013. 08. 06.
  18. Episode 136: Dave Tweaks on Lemonade

    Közzétéve: 2013. 07. 30.
  19. Episode 135: Puffing Gun Coming to You

    Közzétéve: 2013. 07. 23.
  20. Episode 134: Fund the Puffer

    Közzétéve: 2013. 07. 16.

16 / 23

Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.

Visit the podcast's native language site