Cooking Issues

Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:

453 Epizód

  1. Episode 173: Mark Ladner & Pasta Flyer

    Közzétéve: 2014. 07. 01.
  2. Episode 172: Hot Lobster Rolls & Roasted Marshmallows

    Közzétéve: 2014. 06. 24.
  3. Episode 171: Fiddleheads & Slave Shrimp

    Közzétéve: 2014. 06. 17.
  4. Episode 170: Cup4Cup

    Közzétéve: 2014. 06. 10.
  5. Episode 169: Pressure Cookers, Patrick Martins & Cheeseheads

    Közzétéve: 2014. 06. 03.
  6. Episode 168: Columbo & Fishsticks

    Közzétéve: 2014. 05. 27.
  7. Episode 167: Bluto Returns?

    Közzétéve: 2014. 05. 21.
  8. Episode 166: PHOSPHATES! WHAAAAT!!!

    Közzétéve: 2014. 04. 23.
  9. Episode 165: Where’s My Lime?

    Közzétéve: 2014. 04. 15.
  10. Episode 164: MSG, Acidity, & Noodles

    Közzétéve: 2014. 04. 08.
  11. Episode 163: Pet Peeves, Hot Sauce & Booker!

    Közzétéve: 2014. 03. 26.
  12. Episode 162: Emulsifier Systems & Pressure Cookers

    Közzétéve: 2014. 03. 18.
  13. Episode 161: Soda

    Közzétéve: 2014. 03. 11.
  14. Episode 160: Fridge Storage, Ramen, & Coffee Machines

    Közzétéve: 2014. 03. 04.
  15. Episode 159: Vacuum Sealing & Ice Cream

    Közzétéve: 2014. 02. 25.
  16. Episode 158: Pizza Is Already Flat

    Közzétéve: 2014. 02. 18.
  17. Episode 157: Bread Baking & Bloody Marys

    Közzétéve: 2014. 02. 11.
  18. Episode 156: Soy Milk, Lupini Beans, Plastic Bags, & Apricots

    Közzétéve: 2014. 02. 04.
  19. Episode 155: Soy Milk & Kosher Meats

    Közzétéve: 2014. 01. 28.
  20. Episode 154: Flatware, Tableware, & More

    Közzétéve: 2014. 01. 21.

15 / 23

Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.

Visit the podcast's native language site