Wat Schaft de Podcast
Podcast készítő Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Csütörtökök
178 Epizód
-
#146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)
Közzétéve: 2025. 03. 20. -
#145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India
Közzétéve: 2025. 03. 12. -
#144 Airfryer (kookboeken publiceren)
Közzétéve: 2025. 03. 06. -
#143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier
Közzétéve: 2025. 02. 27. -
#142 Focaccia (baktips)
Közzétéve: 2025. 02. 20. -
#141 Kookbijbels / Popcorn / Flaky zout
Közzétéve: 2025. 02. 13. -
#140 Boerenkool (met worst)
Közzétéve: 2025. 02. 06. -
#139 Vegan paté / Loaded Nacho's / Uiensoep
Közzétéve: 2025. 01. 30. -
#138 Mole (Mezcal)
Közzétéve: 2025. 01. 23. -
#137 Foodtrends / CDMX / Bitterballen
Közzétéve: 2025. 01. 16. -
#136 Quiche (Balans)
Közzétéve: 2025. 01. 09. -
# 135 Bordopmaak / Kaviaar / Kerststol
Közzétéve: 2024. 12. 19. -
# 134 Gourmetten (Toetjes)
Közzétéve: 2024. 12. 12. -
#133 Kookboek van Nederland / Pannenkoeken / Peru
Közzétéve: 2024. 12. 05. -
#132 Tonijn (Bart van Olphen van Fish Tales)
Közzétéve: 2024. 11. 28. -
#131 Locavore / Ei bakken / Sukiyaki
Közzétéve: 2024. 11. 21. -
#130 Wijn-spijs (Kersttips van Iwan Driesen van Rijsel en Lukas Wiegman van NOTK)
Közzétéve: 2024. 11. 14. -
#129 Kookchemie / The Bear / Tortilla's
Közzétéve: 2024. 11. 07. -
#128 Bourbon (Amsterdamse cocktailscene)
Közzétéve: 2024. 10. 31. -
#127 Kookboek vh jaar / Azijn maken / Gastchef Jesse
Közzétéve: 2024. 10. 24.
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.