178 Epizód

  1. #126 Sushi (Sushi Fanatics)

    Közzétéve: 2024. 10. 17.
  2. #125 Sriracha Crisis / Populairste NYT Recept / No waste groenten

    Közzétéve: 2024. 10. 10.
  3. #124 Live met Ron Blaauw, Cees Holtkamp, Mas van Putten en Remy Harrewijn

    Közzétéve: 2024. 10. 03.
  4. #123 Corned beef / Samen koken / An Com

    Közzétéve: 2024. 09. 26.
  5. #122 Japan (reizen in Japan)

    Közzétéve: 2024. 09. 19.
  6. #121 Messen / Pepersaus / Popup

    Közzétéve: 2024. 09. 12.
  7. #120: Korea (Food markets)

    Közzétéve: 2024. 09. 05.
  8. #119: Koffie met Mark Jordaan (Charlene de Buysere)

    Közzétéve: 2024. 07. 11.
  9. Menu | Taco’s met Kimchi / Miso kip / Bloemkoolsteaks

    Közzétéve: 2024. 06. 30.
  10. #118 Tafelzuur

    Közzétéve: 2024. 06. 27.
  11. Menu | Mungbonen / AOP / Soba

    Közzétéve: 2024. 06. 23.
  12. Menu | Balinese Lentesoep / Caesar Salad met Kip / Yaki Udon

    Közzétéve: 2024. 06. 16.
  13. #117 Bistro

    Közzétéve: 2024. 06. 13.
  14. Menu | Aspergerisotto / Gebraden kip / Kimchi stoofpot

    Közzétéve: 2024. 06. 09.
  15. Menu | Toscanini pasta

    Közzétéve: 2024. 06. 02.
  16. #116 IJs met Hidde de Brabander

    Közzétéve: 2024. 05. 30.
  17. Menu | Shallow fry / Telor Kuning / Du Puy linzen

    Közzétéve: 2024. 05. 26.
  18. Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche

    Közzétéve: 2024. 05. 19.
  19. #115 Zuurdesem voor Dummies

    Közzétéve: 2024. 05. 15.
  20. Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels

    Közzétéve: 2024. 05. 12.

2 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Visit the podcast's native language site