265 Epizód

  1. History of Criticism with Soleil Ho

    Közzétéve: 2022. 03. 30.
  2. Hanky Pankies with Adrienne Cheatham

    Közzétéve: 2022. 03. 16.
  3. Regarding Reviews with Dale Talde

    Közzétéve: 2022. 03. 02.
  4. Nora Ephron's 'Critics in the World of the Rising Souffle (Or is it the Rising Meringue?)'

    Közzétéve: 2022. 02. 16.
  5. Running a Restaurant Now, & Korean History, with Ji Hye Kim

    Közzétéve: 2022. 02. 02.
  6. Acadia: History & Food

    Közzétéve: 2022. 01. 19.
  7. Thomas Downing & Oyster History

    Közzétéve: 2022. 01. 05.
  8. Apples & the Downfall of the Red Delicious

    Közzétéve: 2021. 12. 29.
  9. Coquito and Canned Goods

    Közzétéve: 2021. 12. 22.
  10. Why Are U.S. School Lunches Like This?

    Közzétéve: 2021. 12. 15.
  11. Abby Fisher in San Francisco

    Közzétéve: 2021. 11. 11.
  12. Cheap Wine Will Kill You with Jamel Johnson

    Közzétéve: 2021. 11. 03.
  13. Legacy & Circus Peanuts with Laurie Woolever

    Közzétéve: 2021. 10. 27.
  14. Persimmons with Kate Ramos

    Közzétéve: 2021. 10. 20.
  15. Ruth Wakefield and the Chocolate Chip Cookie

    Közzétéve: 2021. 10. 13.
  16. Ice Cream Floats with Kristen Miglore

    Közzétéve: 2021. 10. 06.
  17. Trader Joe's

    Közzétéve: 2021. 09. 29.
  18. Bakery Boxes with Kristina Cho

    Közzétéve: 2021. 09. 22.
  19. Succotash with Kelsey Barnard Clark

    Közzétéve: 2021. 09. 15.
  20. Bagels with David Page

    Közzétéve: 2021. 09. 08.

3 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site