Smart Mouth
Podcast készítő Katherine Spiers / TableCakes Productions
265 Epizód
-
History of Criticism with Soleil Ho
Közzétéve: 2022. 03. 30. -
Hanky Pankies with Adrienne Cheatham
Közzétéve: 2022. 03. 16. -
Regarding Reviews with Dale Talde
Közzétéve: 2022. 03. 02. -
Nora Ephron's 'Critics in the World of the Rising Souffle (Or is it the Rising Meringue?)'
Közzétéve: 2022. 02. 16. -
Running a Restaurant Now, & Korean History, with Ji Hye Kim
Közzétéve: 2022. 02. 02. -
Acadia: History & Food
Közzétéve: 2022. 01. 19. -
Thomas Downing & Oyster History
Közzétéve: 2022. 01. 05. -
Apples & the Downfall of the Red Delicious
Közzétéve: 2021. 12. 29. -
Coquito and Canned Goods
Közzétéve: 2021. 12. 22. -
Why Are U.S. School Lunches Like This?
Közzétéve: 2021. 12. 15. -
Abby Fisher in San Francisco
Közzétéve: 2021. 11. 11. -
Cheap Wine Will Kill You with Jamel Johnson
Közzétéve: 2021. 11. 03. -
Legacy & Circus Peanuts with Laurie Woolever
Közzétéve: 2021. 10. 27. -
Persimmons with Kate Ramos
Közzétéve: 2021. 10. 20. -
Ruth Wakefield and the Chocolate Chip Cookie
Közzétéve: 2021. 10. 13. -
Ice Cream Floats with Kristen Miglore
Közzétéve: 2021. 10. 06. -
Trader Joe's
Közzétéve: 2021. 09. 29. -
Bakery Boxes with Kristina Cho
Közzétéve: 2021. 09. 22. -
Succotash with Kelsey Barnard Clark
Közzétéve: 2021. 09. 15. -
Bagels with David Page
Közzétéve: 2021. 09. 08.
An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!