265 Epizód

  1. Correct Episode! With Maya Lau

    Közzétéve: 2023. 06. 14.
  2. Bay Leaves with Maya Lau

    Közzétéve: 2023. 06. 08.
  3. Industrial Meat and Coca-Cola with Jamie Loftus

    Közzétéve: 2023. 05. 24.
  4. From Other People’s Pockets: Katherine’s Journey from Food Writer to Business Owner

    Közzétéve: 2023. 05. 09.
  5. PBR with Sam Sanders

    Közzétéve: 2023. 05. 03.
  6. Using Your Food with Tamar Adler

    Közzétéve: 2023. 04. 19.
  7. Hotdish with Kristen Meinzer

    Közzétéve: 2023. 04. 05.
  8. Popcorn with Dan Pashman

    Közzétéve: 2023. 03. 22.
  9. Fika, Sweden's Obsession

    Közzétéve: 2023. 03. 08.
  10. Comfort Food with Niccole Thurman

    Közzétéve: 2023. 02. 22.
  11. Food in Fascist Italy with Diana Garvin

    Közzétéve: 2023. 02. 08.
  12. Fake Meat with Jordan Myrick

    Közzétéve: 2022. 12. 14.
  13. Local Chinese Around the World with Cheuk Kwan

    Közzétéve: 2022. 11. 23.
  14. Pumpkin Pie with Rossi Anastopoulo

    Közzétéve: 2022. 11. 09.
  15. Nescafé with Amy Nicholson

    Közzétéve: 2022. 10. 26.
  16. Personal Foodways with Chris Scott

    Közzétéve: 2022. 10. 12.
  17. Jewish Food & Cookbooks

    Közzétéve: 2022. 09. 28.
  18. From Not Lost: Anybody’s Gumbo in New Orleans

    Közzétéve: 2022. 06. 22.
  19. Oxtails with Jesse Sparks

    Közzétéve: 2022. 05. 24.
  20. History of NYC Restaurants with Nikita Richardson

    Közzétéve: 2022. 04. 13.

2 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site