265 Epizód

  1. Announcement

    Közzétéve: 2021. 06. 08.
  2. Mochi with Me

    Közzétéve: 2021. 05. 26.
  3. Food of Singapore with Kheng Hua Tan

    Közzétéve: 2021. 05. 19.
  4. Pineapples with Andrew Ti

    Közzétéve: 2021. 05. 13.
  5. Guinness and Ireland with Emily Hourican

    Közzétéve: 2021. 05. 06.
  6. Garlic Bread with Andrea Wallace

    Közzétéve: 2021. 04. 28.
  7. Enchiladas with Molly Lambert

    Közzétéve: 2021. 04. 03.
  8. Breadlines and Famines with Jeremy Bowditch

    Közzétéve: 2021. 03. 26.
  9. Kraft Macaroni & Cheese

    Közzétéve: 2021. 03. 17.
  10. Pocky with Tien Nguyen

    Közzétéve: 2021. 03. 11.
  11. Breakfast with Kate Willett

    Közzétéve: 2021. 03. 03.
  12. Tabbouleh (and Lebanese Food) with Nicole Georges

    Közzétéve: 2021. 02. 24.
  13. Coconut Shrimp with Julia Loken

    Közzétéve: 2021. 02. 17.
  14. Tracing the West African Diaspora with Ozoz Sokoh

    Közzétéve: 2021. 02. 10.
  15. Broccoli in Iceland with Jewells Chambers

    Közzétéve: 2021. 02. 03.
  16. Lunch Counters with Max Falkowitz

    Közzétéve: 2021. 01. 27.
  17. Community Cookbooks with Paula Forbes

    Közzétéve: 2021. 01. 20.
  18. Coffee with Nick Cho

    Közzétéve: 2021. 01. 13.
  19. Diversity in Native American Food with Loretta Barrett Oden

    Közzétéve: 2020. 12. 16.
  20. Peppermint with Niccole Thurman

    Közzétéve: 2020. 12. 09.

4 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site