Gravy
Podcast készítő Southern Foodways Alliance - Szerdák
231 Epizód
-
Food Festival Financials
Közzétéve: 2020. 08. 06. -
Shucking, by Elton Glaser
Közzétéve: 2020. 07. 16. -
Cajun Kibbe: Eating Lebanese in Louisiana
Közzétéve: 2020. 06. 18. -
Two Tales of Donaldsonville: True Friends & The Chance Café
Közzétéve: 2020. 06. 11. -
Nueva Acadiana
Közzétéve: 2020. 05. 28. -
The Miracle of Slaw and Fishes: Louisiana’s Lenten Fish Fries
Közzétéve: 2020. 05. 21. -
Ten Gallons and a Bag of Cracklins: Filling Up in Cajun Country
Közzétéve: 2020. 05. 14. -
Eat 'Em Till You Beat 'Em: Florida’s Lionfish Problem
Közzétéve: 2020. 03. 19. -
Grape Expectations for Virginia Wine
Közzétéve: 2020. 03. 12. -
Sorghum: Planting Possibilities
Közzétéve: 2020. 03. 05. -
The Rise and Fall and Rise of Pitmaster Ed Mitchell
Közzétéve: 2020. 02. 27. -
Greetings from Ham & Bacon High School
Közzétéve: 2020. 02. 20. -
Harassment and the Service Economy
Közzétéve: 2019. 12. 18. -
Spinning Carolina Gold Rice into Sake
Közzétéve: 2019. 12. 11. -
Are prison diets punitive? A report from behind bars
Közzétéve: 2019. 12. 04. -
Access Denied: Cooperative Extension and Tribal Lands
Közzétéve: 2019. 11. 27. -
Preserving Community Canneries
Közzétéve: 2019. 11. 20. -
Mahalia Jackson's Glori-Fried Chicken
Közzétéve: 2019. 09. 05. -
Where Mexico Meets Arkansas
Közzétéve: 2019. 08. 29. -
A Taste of Dollywood
Közzétéve: 2019. 08. 22.
Gravy shares stories of the changing American South through the foods we eat. Gravy showcases a South that is constantly evolving, accommodating new immigrants, adopting new traditions, and lovingly maintaining old ones. It uses food as a means to explore all of that, to dig into lesser-known corners of the region, complicate stereotypes, document new dynamics, and give voice to the unsung folk who grow, cook, and serve our daily meals.