231 Epizód

  1. Tasting the South in the San Fernando Valley

    Közzétéve: 2023. 11. 22.
  2. Adaptation, Survival, Gratitude: A Lumbee Thanksgiving Story

    Közzétéve: 2023. 11. 08.
  3. The Swamp Witches

    Közzétéve: 2023. 10. 25.
  4. Czech Out Texas Kolaches

    Közzétéve: 2023. 10. 11.
  5. North Carolina Pottery from Clay to Kiln

    Közzétéve: 2023. 09. 27.
  6. A Shrimp Boat Blessing with no Shrimp Boats

    Közzétéve: 2023. 09. 13.
  7. Annie Fisher’s Beaten Biscuits Meant Business

    Közzétéve: 2023. 08. 30.
  8. Tasting Kentucky in Tiananmen

    Közzétéve: 2023. 08. 16.
  9. A Tale of Two Laredos

    Közzétéve: 2023. 03. 15.
  10. A Texas Cabrito Communion

    Közzétéve: 2023. 03. 08.
  11. Blessed Egg Rolls and the Evolution of Rockport, Texas

    Közzétéve: 2023. 03. 01.
  12. A Taste of Sicily on Galveston Bay

    Közzétéve: 2023. 02. 22.
  13. Noodling with the Texas Wends

    Közzétéve: 2023. 02. 15.
  14. The Gulf’s Last Generation of Black Oystermen?

    Közzétéve: 2022. 12. 14.
  15. Buying and Selling Food in the Black South

    Közzétéve: 2022. 12. 07.
  16. In Houston, Three Tastes of West Africa

    Közzétéve: 2022. 11. 30.
  17. The Joyful Black History of the Sweet Potato

    Közzétéve: 2022. 11. 23.
  18. Annie Laura Squalls and Her Mile High Pie

    Közzétéve: 2022. 11. 16.
  19. SFA Symposium and Spoonbread

    Közzétéve: 2022. 10. 12.
  20. A Symposium Memory

    Közzétéve: 2022. 09. 28.

3 / 12

Gravy shares stories of the changing American South through the foods we eat. Gravy showcases a South that is constantly evolving, accommodating new immigrants, adopting new traditions, and lovingly maintaining old ones. It uses food as a means to explore all of that, to dig into lesser-known corners of the region, complicate stereotypes, document new dynamics, and give voice to the unsung folk who grow, cook, and serve our daily meals.

Visit the podcast's native language site