Gastropod

Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek

Keddek

Kategóriák:

261 Epizód

  1. Meet the Queen of Kiwi: the 96-Year-Old Woman Who Transformed America’s Produce Aisle

    Közzétéve: 2019. 12. 17.
  2. Are Insect Guts the Secret to the Most Delicious Kimchi?

    Közzétéve: 2019. 12. 03.
  3. Menu Mind Control

    Közzétéve: 2019. 11. 18.
  4. Of Ghost Foods and Culinary Extinction

    Közzétéve: 2019. 11. 05.
  5. Tiki Time!

    Közzétéve: 2019. 10. 22.
  6. What’s CRISPR Doing in our Food?

    Közzétéve: 2019. 10. 08.
  7. Happy Birthday to Us: Gastropod Turns Five

    Közzétéve: 2019. 09. 24.
  8. Celebrate Mexico’s True National Holiday with the Mysteries of Mole

    Közzétéve: 2019. 09. 10.
  9. Running on Fumes: Strawberry’s Dirty Secret

    Közzétéve: 2019. 08. 27.
  10. Omega 1-2-3

    Közzétéve: 2019. 08. 13.
  11. Meet Sharbat, the Ancestor of Sorbet, Syrup, Shrub, Sherbet, and Pretty Much Everything Else Cool

    Közzétéve: 2019. 08. 06.
  12. Super Fry: The Fight for the Golden Frite

    Közzétéve: 2019. 06. 19.
  13. Eat This, Not That: The Surprising Science of Personalized Nutrition

    Közzétéve: 2019. 06. 10.
  14. Guts and Glory

    Közzétéve: 2019. 05. 21.
  15. BONUS: Introducing Science Rules! with Bill Nye

    Közzétéve: 2019. 05. 16.
  16. The Great Gastropod Pudding Off

    Közzétéve: 2019. 05. 06.
  17. Potatoes in Space!

    Közzétéve: 2019. 04. 23.
  18. The Curry Chronicles

    Közzétéve: 2019. 04. 09.
  19. The Bagelization of America

    Közzétéve: 2019. 03. 26.
  20. Can Diet Stop Alzheimer’s?

    Közzétéve: 2019. 03. 11.

8 / 14

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site