Gastropod
Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek
274 Epizód
-
To Eat or Not to Eat Meat
Közzétéve: 2017. 02. 14. -
We Heart Chocolate
Közzétéve: 2017. 01. 31. -
Inventing the Restaurant: From Bone Broth to Michelin
Közzétéve: 2017. 01. 17. -
Gettin’ Fizzy With It
Közzétéve: 2016. 12. 13. -
The Spice Curve: From Pepper to Sriracha with Sarah Lohman
Közzétéve: 2016. 11. 29. -
The Buzz on Honey
Közzétéve: 2016. 11. 15. -
What is Native American Cuisine?
Közzétéve: 2016. 11. 01. -
Oysters: History and Science on the Half Shell
Közzétéve: 2016. 10. 18. -
Counting Fish
Közzétéve: 2016. 10. 04. -
Seaweed Special
Közzétéve: 2016. 09. 13. -
The Salt Wars
Közzétéve: 2016. 08. 23. -
Kombucha Culture
Közzétéve: 2016. 08. 08. -
Keeping Kosher: When Jewish Law Met Processed Food
Közzétéve: 2016. 07. 26. -
Poultry Power: The Fried Chicken Chronicles
Közzétéve: 2016. 07. 12. -
Outside the Box: The Story of Food Packaging
Közzétéve: 2016. 06. 28. -
Who Invented the Cherry Tomato?
Közzétéve: 2016. 06. 14. -
Everything Old is Brew Again
Közzétéve: 2016. 05. 31. -
Museums and the Mafia: The Secret History of Citrus
Közzétéve: 2016. 04. 19. -
Grand Theft Food
Közzétéve: 2016. 04. 05. -
Caffeine: The World’s Most Popular Drug
Közzétéve: 2016. 03. 21.
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.