274 Epizód

  1. To Eat or Not to Eat Meat

    Közzétéve: 2017. 02. 14.
  2. We Heart Chocolate

    Közzétéve: 2017. 01. 31.
  3. Inventing the Restaurant: From Bone Broth to Michelin

    Közzétéve: 2017. 01. 17.
  4. Gettin’ Fizzy With It

    Közzétéve: 2016. 12. 13.
  5. The Spice Curve: From Pepper to Sriracha with Sarah Lohman

    Közzétéve: 2016. 11. 29.
  6. The Buzz on Honey

    Közzétéve: 2016. 11. 15.
  7. What is Native American Cuisine?

    Közzétéve: 2016. 11. 01.
  8. Oysters: History and Science on the Half Shell

    Közzétéve: 2016. 10. 18.
  9. Counting Fish

    Közzétéve: 2016. 10. 04.
  10. Seaweed Special

    Közzétéve: 2016. 09. 13.
  11. The Salt Wars

    Közzétéve: 2016. 08. 23.
  12. Kombucha Culture

    Közzétéve: 2016. 08. 08.
  13. Keeping Kosher: When Jewish Law Met Processed Food

    Közzétéve: 2016. 07. 26.
  14. Poultry Power: The Fried Chicken Chronicles

    Közzétéve: 2016. 07. 12.
  15. Outside the Box: The Story of Food Packaging

    Közzétéve: 2016. 06. 28.
  16. Who Invented the Cherry Tomato?

    Közzétéve: 2016. 06. 14.
  17. Everything Old is Brew Again

    Közzétéve: 2016. 05. 31.
  18. Museums and the Mafia: The Secret History of Citrus

    Közzétéve: 2016. 04. 19.
  19. Grand Theft Food

    Közzétéve: 2016. 04. 05.
  20. Caffeine: The World’s Most Popular Drug

    Közzétéve: 2016. 03. 21.

12 / 14

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site