Gastropod
Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek
274 Epizód
-
Meet Saffron, the World’s Most Expensive Spice
Közzétéve: 2018. 01. 16. -
Secrets of Sourdough
Közzétéve: 2017. 12. 18. -
Green Gold: Our Love Affair with Olive Oil
Közzétéve: 2017. 12. 05. -
Women, Food, Power … and Books!
Közzétéve: 2017. 11. 21. -
Crantastic: The Story of America’s Berry
Közzétéve: 2017. 11. 07. -
Cannibalism: From Calories to Kuru
Közzétéve: 2017. 10. 24. -
Eataly World and the Future of Food Shopping
Közzétéve: 2017. 10. 10. -
What the Fluff is Marshmallow Creme?
Közzétéve: 2017. 09. 26. -
Lunch Gets Schooled
Közzétéve: 2017. 09. 11. -
Sour Grapes: The History and Science of Vinegar
Közzétéve: 2017. 08. 29. -
The Birds and The Bugs
Közzétéve: 2017. 08. 15. -
It’s Tea Time: Pirates, Polyphenols, and a Proper Cuppa
Közzétéve: 2017. 08. 01. -
Peanuts: Peril and Promise
Közzétéve: 2017. 06. 20. -
Fake Food
Közzétéve: 2017. 06. 06. -
Here’s Why You Should Care About Southern Food
Közzétéve: 2017. 05. 22. -
Better Believe It’s Butter
Közzétéve: 2017. 05. 09. -
Meet Koji, Your New Favorite Fungus
Közzétéve: 2017. 04. 25. -
V is for Vitamin
Közzétéve: 2017. 04. 10. -
Hacking Taste
Közzétéve: 2017. 03. 14. -
Cork Dork: Inside the Weird World of Wine Appreciation
Közzétéve: 2017. 02. 28.
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.