Gastropod
Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek
Kategóriák:
261 Epizód
-
Fake Food
Közzétéve: 2017. 06. 06. -
Here’s Why You Should Care About Southern Food
Közzétéve: 2017. 05. 22. -
Better Believe It’s Butter
Közzétéve: 2017. 05. 09. -
Meet Koji, Your New Favorite Fungus
Közzétéve: 2017. 04. 25. -
V is for Vitamin
Közzétéve: 2017. 04. 10. -
Hacking Taste
Közzétéve: 2017. 03. 14. -
Cork Dork: Inside the Weird World of Wine Appreciation
Közzétéve: 2017. 02. 28. -
To Eat or Not to Eat Meat
Közzétéve: 2017. 02. 14. -
We Heart Chocolate
Közzétéve: 2017. 01. 31. -
Inventing the Restaurant: From Bone Broth to Michelin
Közzétéve: 2017. 01. 17. -
Gettin’ Fizzy With It
Közzétéve: 2016. 12. 13. -
The Spice Curve: From Pepper to Sriracha with Sarah Lohman
Közzétéve: 2016. 11. 29. -
The Buzz on Honey
Közzétéve: 2016. 11. 15. -
What is Native American Cuisine?
Közzétéve: 2016. 11. 01. -
Oysters: History and Science on the Half Shell
Közzétéve: 2016. 10. 18. -
Counting Fish
Közzétéve: 2016. 10. 04. -
Seaweed Special
Közzétéve: 2016. 09. 13. -
The Salt Wars
Közzétéve: 2016. 08. 23. -
Kombucha Culture
Közzétéve: 2016. 08. 08. -
Keeping Kosher: When Jewish Law Met Processed Food
Közzétéve: 2016. 07. 26.
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.