274 Epizód

  1. Meet Saffron, the World’s Most Expensive Spice

    Közzétéve: 2018. 01. 16.
  2. Secrets of Sourdough

    Közzétéve: 2017. 12. 18.
  3. Green Gold: Our Love Affair with Olive Oil

    Közzétéve: 2017. 12. 05.
  4. Women, Food, Power … and Books!

    Közzétéve: 2017. 11. 21.
  5. Crantastic: The Story of America’s Berry

    Közzétéve: 2017. 11. 07.
  6. Cannibalism: From Calories to Kuru

    Közzétéve: 2017. 10. 24.
  7. Eataly World and the Future of Food Shopping

    Közzétéve: 2017. 10. 10.
  8. What the Fluff is Marshmallow Creme?

    Közzétéve: 2017. 09. 26.
  9. Lunch Gets Schooled

    Közzétéve: 2017. 09. 11.
  10. Sour Grapes: The History and Science of Vinegar

    Közzétéve: 2017. 08. 29.
  11. The Birds and The Bugs

    Közzétéve: 2017. 08. 15.
  12. It’s Tea Time: Pirates, Polyphenols, and a Proper Cuppa

    Közzétéve: 2017. 08. 01.
  13. Peanuts: Peril and Promise

    Közzétéve: 2017. 06. 20.
  14. Fake Food

    Közzétéve: 2017. 06. 06.
  15. Here’s Why You Should Care About Southern Food

    Közzétéve: 2017. 05. 22.
  16. Better Believe It’s Butter

    Közzétéve: 2017. 05. 09.
  17. Meet Koji, Your New Favorite Fungus

    Közzétéve: 2017. 04. 25.
  18. V is for Vitamin

    Közzétéve: 2017. 04. 10.
  19. Hacking Taste

    Közzétéve: 2017. 03. 14.
  20. Cork Dork: Inside the Weird World of Wine Appreciation

    Közzétéve: 2017. 02. 28.

11 / 14

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site