Gastropod

Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek

Keddek

Kategóriák:

261 Epizód

  1. The Whole Hog

    Közzétéve: 2015. 08. 11.
  2. The Scoop on Ice Cream

    Közzétéve: 2015. 07. 28.
  3. Crunch, Crackle, and Pop

    Közzétéve: 2015. 07. 14.
  4. Field Recordings

    Közzétéve: 2015. 06. 30.
  5. The Cocktail Hour

    Közzétéve: 2015. 05. 26.
  6. Gastropod on Gastropods

    Közzétéve: 2015. 05. 04.
  7. Savor Flavor

    Közzétéve: 2015. 04. 21.
  8. DNA Detectives

    Közzétéve: 2015. 04. 07.
  9. Say Cheese!

    Közzétéve: 2015. 03. 23.
  10. Extreme Salad and Crazy Potatoes

    Közzétéve: 2015. 03. 03.
  11. No Scrubs: Breeding a Better Bull

    Közzétéve: 2015. 02. 17.
  12. Enhanced Eating with Dan Pashman

    Közzétéve: 2015. 02. 02.
  13. Breakfast of Champions

    Közzétéve: 2015. 01. 20.
  14. Night of the Living Radishes

    Közzétéve: 2015. 01. 02.
  15. Kale of the Sea

    Közzétéve: 2014. 12. 09.
  16. Bite: Smoked Pigeon and Other Subnatural Delights

    Közzétéve: 2014. 11. 25.
  17. The Microbe Revolution

    Közzétéve: 2014. 11. 11.
  18. Bite: Forgotten Fruits & the Future of Food?

    Közzétéve: 2014. 10. 28.
  19. Dan Barber’s Quest for Flavor

    Közzétéve: 2014. 10. 14.
  20. Bite: What America Could Taste Like

    Közzétéve: 2014. 09. 30.

13 / 14

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site