Gastropod
Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek
274 Epizód
-
The Maple Boom
Közzétéve: 2016. 03. 08. -
First Foods: Learning to Eat
Közzétéve: 2016. 02. 23. -
The Food of Love
Közzétéve: 2016. 02. 09. -
The End of the Calorie
Közzétéve: 2016. 01. 26. -
End-Of-Year Feast
Közzétéve: 2015. 12. 15. -
States’ Plates
Közzétéve: 2015. 12. 01. -
The Mushroom Underground
Közzétéve: 2015. 11. 17. -
Peak Booze
Közzétéve: 2015. 11. 03. -
Mezcal: Everything but the Worm
Közzétéve: 2015. 10. 20. -
The Good, The Bad, The Cilantro
Közzétéve: 2015. 10. 06. -
The Bitter Truth
Közzétéve: 2015. 09. 22. -
Inside the Food Lab with Kenji López-Alt
Közzétéve: 2015. 09. 07. -
The United States of Chinese Food
Közzétéve: 2015. 08. 25. -
The Whole Hog
Közzétéve: 2015. 08. 11. -
The Scoop on Ice Cream
Közzétéve: 2015. 07. 28. -
Crunch, Crackle, and Pop
Közzétéve: 2015. 07. 14. -
Field Recordings
Közzétéve: 2015. 06. 30. -
The Cocktail Hour
Közzétéve: 2015. 05. 26. -
Gastropod on Gastropods
Közzétéve: 2015. 05. 04. -
Savor Flavor
Közzétéve: 2015. 04. 21.
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.