Gastropod
Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek
Kategóriák:
261 Epizód
-
The Whole Hog
Közzétéve: 2015. 08. 11. -
The Scoop on Ice Cream
Közzétéve: 2015. 07. 28. -
Crunch, Crackle, and Pop
Közzétéve: 2015. 07. 14. -
Field Recordings
Közzétéve: 2015. 06. 30. -
The Cocktail Hour
Közzétéve: 2015. 05. 26. -
Gastropod on Gastropods
Közzétéve: 2015. 05. 04. -
Savor Flavor
Közzétéve: 2015. 04. 21. -
DNA Detectives
Közzétéve: 2015. 04. 07. -
Say Cheese!
Közzétéve: 2015. 03. 23. -
Extreme Salad and Crazy Potatoes
Közzétéve: 2015. 03. 03. -
No Scrubs: Breeding a Better Bull
Közzétéve: 2015. 02. 17. -
Enhanced Eating with Dan Pashman
Közzétéve: 2015. 02. 02. -
Breakfast of Champions
Közzétéve: 2015. 01. 20. -
Night of the Living Radishes
Közzétéve: 2015. 01. 02. -
Kale of the Sea
Közzétéve: 2014. 12. 09. -
Bite: Smoked Pigeon and Other Subnatural Delights
Közzétéve: 2014. 11. 25. -
The Microbe Revolution
Közzétéve: 2014. 11. 11. -
Bite: Forgotten Fruits & the Future of Food?
Közzétéve: 2014. 10. 28. -
Dan Barber’s Quest for Flavor
Közzétéve: 2014. 10. 14. -
Bite: What America Could Taste Like
Közzétéve: 2014. 09. 30.
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.