274 Epizód

  1. The Maple Boom

    Közzétéve: 2016. 03. 08.
  2. First Foods: Learning to Eat

    Közzétéve: 2016. 02. 23.
  3. The Food of Love

    Közzétéve: 2016. 02. 09.
  4. The End of the Calorie

    Közzétéve: 2016. 01. 26.
  5. End-Of-Year Feast

    Közzétéve: 2015. 12. 15.
  6. States’ Plates

    Közzétéve: 2015. 12. 01.
  7. The Mushroom Underground

    Közzétéve: 2015. 11. 17.
  8. Peak Booze

    Közzétéve: 2015. 11. 03.
  9. Mezcal: Everything but the Worm

    Közzétéve: 2015. 10. 20.
  10. The Good, The Bad, The Cilantro

    Közzétéve: 2015. 10. 06.
  11. The Bitter Truth

    Közzétéve: 2015. 09. 22.
  12. Inside the Food Lab with Kenji López-Alt

    Közzétéve: 2015. 09. 07.
  13. The United States of Chinese Food

    Közzétéve: 2015. 08. 25.
  14. The Whole Hog

    Közzétéve: 2015. 08. 11.
  15. The Scoop on Ice Cream

    Közzétéve: 2015. 07. 28.
  16. Crunch, Crackle, and Pop

    Közzétéve: 2015. 07. 14.
  17. Field Recordings

    Közzétéve: 2015. 06. 30.
  18. The Cocktail Hour

    Közzétéve: 2015. 05. 26.
  19. Gastropod on Gastropods

    Közzétéve: 2015. 05. 04.
  20. Savor Flavor

    Közzétéve: 2015. 04. 21.

13 / 14

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site