Gastropod
Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek
Kategóriák:
261 Epizód
-
Meet the Man Who Found, Finagled, and Ferried Home the Foods We Eat Today
Közzétéve: 2018. 04. 24. -
Who Faked My Cheese?
Közzétéve: 2018. 04. 10. -
Marching on our Stomachs: The Science and History of Feeding the Troops
Közzétéve: 2018. 03. 27. -
Cooking the Books with Yotam and Nigella
Közzétéve: 2018. 03. 13. -
Cutting the Mustard
Közzétéve: 2018. 02. 27. -
Remembrance of Things Pasta: A Saucy Tale
Közzétéve: 2018. 02. 13. -
We’ve Lost It: The Diet Episode
Közzétéve: 2018. 01. 30. -
Meet Saffron, the World’s Most Expensive Spice
Közzétéve: 2018. 01. 16. -
Secrets of Sourdough
Közzétéve: 2017. 12. 18. -
Green Gold: Our Love Affair with Olive Oil
Közzétéve: 2017. 12. 05. -
Women, Food, Power … and Books!
Közzétéve: 2017. 11. 21. -
Crantastic: The Story of America’s Berry
Közzétéve: 2017. 11. 07. -
Cannibalism: From Calories to Kuru
Közzétéve: 2017. 10. 24. -
Eataly World and the Future of Food Shopping
Közzétéve: 2017. 10. 10. -
What the Fluff is Marshmallow Creme?
Közzétéve: 2017. 09. 26. -
Lunch Gets Schooled
Közzétéve: 2017. 09. 11. -
Sour Grapes: The History and Science of Vinegar
Közzétéve: 2017. 08. 29. -
The Birds and The Bugs
Közzétéve: 2017. 08. 15. -
It’s Tea Time: Pirates, Polyphenols, and a Proper Cuppa
Közzétéve: 2017. 08. 01. -
Peanuts: Peril and Promise
Közzétéve: 2017. 06. 20.
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.