Gastropod

Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek

Keddek

Kategóriák:

261 Epizód

  1. Meet the Man Who Found, Finagled, and Ferried Home the Foods We Eat Today

    Közzétéve: 2018. 04. 24.
  2. Who Faked My Cheese?

    Közzétéve: 2018. 04. 10.
  3. Marching on our Stomachs: The Science and History of Feeding the Troops

    Közzétéve: 2018. 03. 27.
  4. Cooking the Books with Yotam and Nigella

    Közzétéve: 2018. 03. 13.
  5. Cutting the Mustard

    Közzétéve: 2018. 02. 27.
  6. Remembrance of Things Pasta: A Saucy Tale

    Közzétéve: 2018. 02. 13.
  7. We’ve Lost It: The Diet Episode

    Közzétéve: 2018. 01. 30.
  8. Meet Saffron, the World’s Most Expensive Spice

    Közzétéve: 2018. 01. 16.
  9. Secrets of Sourdough

    Közzétéve: 2017. 12. 18.
  10. Green Gold: Our Love Affair with Olive Oil

    Közzétéve: 2017. 12. 05.
  11. Women, Food, Power … and Books!

    Közzétéve: 2017. 11. 21.
  12. Crantastic: The Story of America’s Berry

    Közzétéve: 2017. 11. 07.
  13. Cannibalism: From Calories to Kuru

    Közzétéve: 2017. 10. 24.
  14. Eataly World and the Future of Food Shopping

    Közzétéve: 2017. 10. 10.
  15. What the Fluff is Marshmallow Creme?

    Közzétéve: 2017. 09. 26.
  16. Lunch Gets Schooled

    Közzétéve: 2017. 09. 11.
  17. Sour Grapes: The History and Science of Vinegar

    Közzétéve: 2017. 08. 29.
  18. The Birds and The Bugs

    Közzétéve: 2017. 08. 15.
  19. It’s Tea Time: Pirates, Polyphenols, and a Proper Cuppa

    Közzétéve: 2017. 08. 01.
  20. Peanuts: Peril and Promise

    Közzétéve: 2017. 06. 20.

10 / 14

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site