Filéző - 24.hu

Podcast készítő 24.hu

Kategóriák:

115 Epizód

  1. Saly Noémi: Sírógörcsöt kapok, mikor azt hallom, hogy újragondolják a paprikás krumplit

    Közzétéve: 2023. 03. 12.
  2. Rácz Jenő: Előbb voltam séf, mint médiaszemélyiség

    Közzétéve: 2023. 03. 05.
  3. A burgerforradalom szerencsére elsöpörte a mikrós „patkányburgerek” korszakát

    Közzétéve: 2023. 02. 26.
  4. Ne a benzinkutas eszpresszónak tapsoljunk, inkább állítsuk vissza a régi magyar kávékultúrát

    Közzétéve: 2023. 02. 19.
  5. Még mindig nem értik, ha a kacsamáj mellé sört adunk

    Közzétéve: 2023. 02. 12.
  6. Nem a méhészeket, hanem a biodiverzitást fenyegeti a méhek pusztulása

    Közzétéve: 2023. 02. 05.
  7. Húsz éve álmaink voltak, ma Bocuse d’Or-bronzérmünk van

    Közzétéve: 2023. 01. 28.
  8. Megéri fermentált zöldségre cserélni az ecetes uborkát

    Közzétéve: 2023. 01. 22.
  9. Be kell látnunk, hogy egy városi fiatal nem visz haza egy egész pontyot megpucolni

    Közzétéve: 2022. 12. 21.
  10. A magyar és az osztrák császármorzsának is megvannak a drukkerei

    Közzétéve: 2022. 12. 18.
  11. Borzalmas a konyhai munka, de a legborzalmasabb benne, hogy szeretjük csinálni

    Közzétéve: 2022. 12. 04.
  12. A Korpoviton és a Pilótán túl is rejlenek gyönyörök a kekszben

    Közzétéve: 2022. 11. 27.
  13. Bíró Lajos: Ma már nem röpködnek a merőkanalak, de azért kemények a séfek most is

    Közzétéve: 2022. 11. 20.
  14. Minden sajtkészítő a trappistát akarja leváltani valami finomabbra

    Közzétéve: 2022. 11. 13.
  15. Európa első nyomtatott szakácskönyve azt is megmondja, mikor szabad szeretkezni

    Közzétéve: 2022. 10. 30.
  16. Vendéglátóként előny és hátrány is, hogy a Velencei-tó közel van Budapesthez

    Közzétéve: 2022. 10. 23.
  17. Ennek a télnek akár kétszer annyi vendéglátóhely is áldozatul eshet, mint a járványnak

    Közzétéve: 2022. 09. 04.
  18. Ha az emberek nem tudják megfizetni a drága süteményeket, meg kell őket tanítani sütni

    Közzétéve: 2022. 08. 15.
  19. A Gerbeaud-ban már a macskanyelv sem ugyanúgy készül, mint húsz évvel ezelőtt

    Közzétéve: 2022. 08. 15.
  20. Pisztáciával lett világbajnok, de kovászos uborkából és tejfölből is készít fagyit

    Közzétéve: 2022. 07. 31.

3 / 6

A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.