Filéző - 24.hu

Podcast készítő 24.hu

Kategóriák:

115 Epizód

  1. Makacsul tartja magát a tévedés, hogy egy indiai étteremben csak csípős ételt lehet kapni

    Közzétéve: 2023. 11. 19.
  2. Máris jobban ízlik a főzelék, ha egytálételnek nevezzük

    Közzétéve: 2023. 11. 05.
  3. Meghódította a világot a matcha latte, de a japán kultúrát a teaművészek mentik át

    Közzétéve: 2023. 10. 29.
  4. Puszta sznobéria azt állítani, hogy csak a száraz bor az igazi

    Közzétéve: 2023. 10. 22.
  5. Az olcsó kerti grillen is lehet jókat sütni, csak nagyobb tudás kell hozzá

    Közzétéve: 2023. 10. 08.
  6. A mi konyhánkba nem 50 vagy 30, hanem nulla kilométerről érkeznek a zöldségek

    Közzétéve: 2023. 10. 01.
  7. Magyarországra is begyűrűzött a kombucházás újhulláma

    Közzétéve: 2023. 09. 23.
  8. A túlfejlesztés hozta el a Balaton-parton a drágulást

    Közzétéve: 2023. 09. 10.
  9. Az újhullámos kávézók és pékségek után eljöhet a gyümölcslevek forradalma

    Közzétéve: 2023. 07. 16.
  10. Az első magyar olívaolaj divatot teremthet, de ettől nem leszünk olívanagyhatalom

    Közzétéve: 2023. 07. 08.
  11. Pesti István: Nem attól lesz hiteles egy séf, hogy sokat szerepel a tévében

    Közzétéve: 2023. 07. 01.
  12. Ha a bifsztekkel nincs bajunk, akkor a steaket is nyugodtan kérhetjük véresen

    Közzétéve: 2023. 06. 18.
  13. Vége a korszaknak, amikor fillérekért lehetett gyümölcsöt venni

    Közzétéve: 2023. 05. 21.
  14. Papírtányéron is lehet gourmet fogásokat felszolgálni

    Közzétéve: 2023. 05. 14.
  15. Nekünk a kürtőskalács lehetne az, ami az olaszoknak a pizza

    Közzétéve: 2023. 05. 07.
  16. Az ipari kolbász is lehet jó, de sosem lesz olyan íze, mint a házinak

    Közzétéve: 2023. 04. 30.
  17. Már a Tisza-tónál sem csak halászlé vagy lángos kell a vendégeknek

    Közzétéve: 2023. 04. 16.
  18. Akad olyan, aki még a hortobágyi csirkehúsos raviolira is parmezánt tesz

    Közzétéve: 2023. 04. 10.
  19. Havas Dóra: Régebben mind thai-t és indiait főztünk, most már azt gondoljuk, abból kell főzni, ami itt van

    Közzétéve: 2023. 03. 26.
  20. Milliméterenként esszük fel a bolygót, és ennek a költsége nincsen benne a bolti zöldség árában

    Közzétéve: 2023. 03. 19.

2 / 6

A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.