Filéző - 24.hu
Podcast készítő 24.hu

Kategóriák:
115 Epizód
-
Szántó István: Nem is volt kérdés, hogy a magyar Oscar-menüt feltesszük a Spago étlapjára
Közzétéve: 2022. 07. 17. -
A sörharag táplálta sörforradalom mára a hipermarketek polcait is elérte
Közzétéve: 2022. 06. 19. -
Ha Jesolóban nem lehet megoldani az egész éves vendéglátást, akkor a Balatonon is nehéz lesz
Közzétéve: 2022. 06. 12. -
A margarin szót ki sem ejteném a számon egy cukrásziskolában
Közzétéve: 2022. 06. 09. -
Sokan rettegnek tőle, pedig a szénhidrát sem ördögtől való
Közzétéve: 2022. 05. 21. -
Dragomán György: Meglepően kevesen tudják felsorolni, mik voltak a nagyszüleik kedvenc ételei
Közzétéve: 2022. 05. 15. -
Kevés olyan pacalimádó nép van, mint a magyar meg a spanyol
Közzétéve: 2022. 05. 01. -
A magyar zsidó konyha nem csak a sóletről, a maceszről és a flódniról szólt
Közzétéve: 2022. 04. 24. -
Hogyan hat a borfogyasztásunkra egy járvány vagy egy válság?
Közzétéve: 2022. 04. 17. -
Ki mondta, hogy a gin csak tonikkal iható?
Közzétéve: 2022. 04. 09. -
Európa cseresznyéskertjéből érkezik a házikolbász Budára
Közzétéve: 2022. 03. 13. -
A török konyha sokkal több annál, mint amit a sarki kebabosnál látunk
Közzétéve: 2022. 03. 06. -
Aki boltban veszi, nem is tudja, milyen az igazi olívaolaj
Közzétéve: 2022. 02. 19. -
Hogy lesz egy bankárból sushi szakács?
Közzétéve: 2022. 02. 13. -
Megtudtuk a tökéletes bejgli titkát a díjnyertes cukrászattól
Közzétéve: 2021. 12. 22. -
A végleg bezáró Olimpia étterem vezetője szerint kőkemény változásokra lenne szükség a vendéglátásban
Közzétéve: 2021. 12. 19. -
Ismerik és szeretik a magyarok az olasz konyhát, de azért lehet újat mutatni
Közzétéve: 2021. 11. 20. -
Az áremelkedés sokakat visszaterelhet a „mindegy, csak legyen olcsó” termékekhez
Közzétéve: 2021. 11. 14. -
Fontos lenne, hogy az éttermek is elkezdjenek komposztálni
Közzétéve: 2021. 10. 31. -
Rókusfalvy Pál: A szőlőben megtanul az ember picit szerényebbnek lenni
Közzétéve: 2021. 10. 24.
A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.