Ett gott exempel
Podcast készítő Generation Waste
35 Epizód
-
Heidi Johansson Hotell F&B manager Hyatt hotel "the queen of zero waste"
Közzétéve: 2025. 03. 21. -
Johan Tyrén och Jonas Nelson på Gastronomi Elva
Közzétéve: 2024. 12. 17. -
Jessie Sommarström del: 1
Közzétéve: 2024. 12. 17. -
Jessie Sommarström del: 2
Közzétéve: 2024. 12. 17. -
Krögarna bakom krogkoden som vi idag refererar till som branschkoden
Közzétéve: 2024. 03. 08. -
Anders Ledhagen Global Food & Beverage Manager om att bygga hållbara restaurangverksamheter.
Közzétéve: 2024. 01. 18. -
Myrthe Put, köksmästare på Universeum och Chalmers konferens och restauranger
Közzétéve: 2023. 12. 22. -
UTBILDNING INOM BRANSCHEN - Att växa med nya insikter och förändra branschen
Közzétéve: 2023. 11. 13. -
KREATIVITET I KÖKET - Nytt rum nya tankar
Közzétéve: 2023. 09. 08. -
Sofia Ström - GU Ventures
Közzétéve: 2021. 08. 11. -
Linus Johansson och Marcus Martinsson - The Barn
Közzétéve: 2021. 04. 20. -
Åsa Sandberg
Közzétéve: 2021. 04. 13. -
Thomas Sjögren
Közzétéve: 2021. 04. 07. -
Ola Rudin
Közzétéve: 2021. 03. 30. -
Frida Nilsson - MJ's
Közzétéve: 2021. 03. 23. -
Johan Björkman - Koka
Közzétéve: 2020. 12. 10. -
Sara Wennerström - Solhaga Stenugnsbageri
Közzétéve: 2020. 11. 25. -
Lisa Lemke & Marcus Nordgren - Prostens Pizza
Közzétéve: 2020. 11. 17. -
Philip Axelsson - Nordish Market
Közzétéve: 2020. 10. 07. -
Elin Tornblad - Potato Plastic
Közzétéve: 2020. 09. 29.
I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.